Alexandra Ușurelu – Gândul cel dintâi

Un orb care operează pe cord deschis, bâjbâind, așa cum fac oamenii legați la ochi, cotrobăind prin sufletul nostru. Aceasta este premisa noului clip lansat de Alexandra Ușurelu, artista ce a cucerit publicul cu vocea sa caldă și „discreția cu care își face loc în lume”.

”Rămâi gândul cel dintâi”, unul dintre cele 6 cântece noi pe care Alexandra Ușurelu le va interpreta în cadrul celor două concerte de la TNB, are, începând de astăzi și un videoclip oficial. Clipul, ar putea fi la fel de bine numit, un aperitiv pentru evenimentele din 30 ianuarie 2017.

Videoclipul ni-l prezintă pe Marius Manole, actor la Teatrul Național Ion Luca Caragiale, pe care l-am urmărit însă și pe scena Godot Cafe, Arcub sau a Teatrului Odeon, jucând în total în peste 40 de piese de teatru, dar și în diferite scurt sau lungmetraje, atât în România, cât și la nivel internațional.

Invitația de a juca în clip a fost acceptată cu toată deschiderea, mai ales că Marius găsește în muzica Alexandrei un mijloc de comunicare, care i se adresează direct.

Îmi place cum există, îmi place discreția cu care își face loc în lume. Muzica ei mi se potrivește perfect. Mi-a plăcut mult să lucrez cu ea. Alexandra Ușurelu e un om care adună în jurul ei energiile pozitive, le dă glas și îi face pe oameni puțin mai fericiți.

Marius Manole

La fel ca majoritatea cântecelor Alexandrei, și piesa Rămâi gândul cel dintâi este scrisă și orchestrată pentru band de Bobby Stoica. 

Sunt oameni care umblă legați la ochi prin sufletul nostru, iar noi îi acceptăm și primim așa, deși știm că sunt „fum dintr-un foc de suflet bun”. Inspirat de acei oameni a fost scris acest cântec, însoțit de un videoclip, în care actorul Marius Manole joacă extraordinar rolul unui orb care ”taie pe cord”.

Alexandra Ușurelu

alex000

An nou – evenimente noi

Pe 30 ianuarie 2017, Alexandra Uşurelu revine pe scena Sălii Mari, a Teatrului Național din București, cu spectacolul “Am să fiu eu casa ta“, în cadrul căruia va cânta împreună cu o orchestră de 24 de instrumentiști. Artista va susține două concerte simfonice în aceeaşi zi: primul programat la ora 17, iar al doilea cu start la ora 20.

Pe 30 ianuarie 2017, Alexandra Usurelu va prezenta alături de orchestra sa, pe scena prestigiosului Teatru Național din București, într-un decor spectaculos, 6 cântece noi, de pe al doilea album al său, ce urmeaza a fi lansat anul viitor, dar și cele mai de succes cântece de pe albumul său de debut, ‘La capătul lumii’, unul dintre cele mai bine vândute albume indie, din Romania. Albumul a primit distincția ”Cel mai bun album al anului 2015”, la numai 3 luni de la lansare.

via HTag PR

Biletele la concertul din 30 ianuarie 2017, pot fi cumpărate din rețelele eventim.ro, iabilet.ro, bilete.ro, de la Agenția de bilete a Teatrului Național și mystage.ro. 

alex

Un spectacol ca o îmbrățișare

Vocea caldă, curată și blândă, ce cântă cu o sensibilitate aparte despre oameni și emoții, face ca numele Alexandrei Ușurelu să fie amintit în cele mai diverse cercuri, artista având admiratori în toată țara, indiferent de faptul că melodiile sale nu sunt difuzate de posturile de radio.

Artista nu caută promovarea oriunde si cu orice pret, dar cu toate acestea numele său vinde biletele la orice spectacol. Peste 350 de concerte a susținut Alexandra în București și în țară, în ultimii 3 ani, în fața unui public ce preferă să-și aleagă muzica și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de concerte.

Un exemplu pentru dedicarea fanilor săi este spectacolul ”Simfonic Pur”, susținut cu casa închisă în Sala Mare a Teatrului Național București; concertul a fost ulterior denumit „spectacolul ca o îmbrățișare”.

„Un spectacol-concept rafinat și rotund, gândit până în cele mai mici amănunte, pentru a pune în valoare vocea catifelată a Alexandrei” (Anca Maria Panoiu).

alex6

#PUR, susținut în Sala Mare a Teatrului Național din București, a fost un concert desfășurat cu sala închisă, ce a adunat o importantă desfășurare de forțe, producția acestuia implicând o scenografie complexă, videoproiecții și videomapping, 20 de instrumentiști, dar și invitați speciali.

via BestMusic.ro 

Au urmat apoi două turnee în paralel, unul în care Alexandra a fost o voce și un pian, altul în care solista s-a regăsit pe scenă alături de 8 muzicieni.

Sursă foto: Htag PR și contul de Facebook al artistei 

 

 

 

 

 

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?