Proconsul, un spectacol „Bun şi Simplu”

Update 30.09: Spectacolul programat pentru data de 7 Octombrie 2016 a fost anulat.

~~~~

Trupa Proconsul cântă la Sala Palatului pe 7 octombrie şi îşi aşteaptă fanii la o întâlnire – aniversare. Concertul este cu atât mai special, cu cât trupa nu a mai cântat pe scena din capitală de 5 ani de zile.

„E o ocazie perfectă să ne întâlnim din nou cu prietenii noştri într-un cadru special, cu un concept care promovează muzica de calitate şi viaţa cu lucrurile ei mărunte, care de fapt ne îmbogăţesc cel mai mult”, ne-a povestit Bodo, solistul trupei fondate în 1999.

Proconsul_Sala Palatului

Invitați speciali și o călătorie în timp

Planurile sună așa: concertul va avea invitaţi surpriză și o scenografie aparte. „Pe lângă faptul că vom avea invitaţi speciali pe scenă, şi în public vor fi persoane din showbiz de care ne leagă o prietenie de ani de zile”, spune Bodo. Fanii primesc promisiunea unui show complex.

De altfel, unul dintre admiratorii trupei va avea ocazia să cânte alături de formație pe scenă. Membrii formației au aflat că au un fan înrăit care le cântă piesele frecvent în Centrul Vechi al Bucureștiului și au decis să li se alăture pe 7 octombrie.

Concertul din toamnă e o plimbare nostalgică prin playlist-ul nostru, realizat într-o carieră de 17 ani şi vine cu o scenografie care va prezenta o poveste de urmărit pe întregul spectacol de aproape două ore. Nu dezvălui mai multe, trebuie să fiţi prezenţi pe 7, să fim în acelaşi film împreună.

Bodo, Proconsul

Disc pentru colecție lansat la eveniment

Emoțiile pentru eveniment sunt și ele prezente, cu toate pregătirile și cu toți cei 17 ani de cântat în această formulă. Bodo spune că înainte de a urca pe scenă, încă îi mai tremură genunchii.  „Nu au cum să dispară emoţiile total”, mărturisește el.

Bun și simplu va fi un spectacol identitar, al formației care în anii de activitate și-a păstrat linia, menținând spiritul ce a consacrat-o. Vom asculta live pe cea mai importantă scenă de concerte a țării: „Cerul”, „De la ruși”, „Pentru tine”, „Lângă mine”, „Altceva”, „Nu mi-e bine fără tine”, „Mi-ai luat inima” și multe altele.

Proconsul înseamnă un stil de viaţă, înseamnă familie. Ne ajutăm şi suntem alături unul de altul când unul dintre noi trece printr-un impas şi, în al doilea rând, suntem pe aceeaşi lungime de undă când vine vorba de producţie şi concerte.

Bodo, Proconsul

Pentru fanii care vor să intre şi ei în familia Proconsul, biletele la spectacolul de pe 7 octombrie pot fi cumpărate de aici.

La evenimentul de la Sala Palatului, publicul va putea achiziționa și un CD de colecție semnat Proconsul. Intitulat „Bun și simplu”, materialul discografic va conține toate hiturile formației și va fi imprimat în doar 500 de exemplare.

 

 

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?