CABAL – petrecerile din Grădina Botanică

Suntem mereu într-o continuă căutare, noi, cei de la Umblat.ro. Ne plac evenimentele hot, vrem să știm cine, pe unde mai umblă și bifăm mereu în agendă petrecerile cu teme inedite sau pe cele organizate în cele mai neașteptate locuri.

CABAL este genul nostru de evenimente, petreceri de zi, atât de celebre în capitalele lumii, readuse în peisajul urban românesc.

Descrierea nu ne aparține, ci este a echipei ce a muncit la toate cele trei ediții CABAL. Anterioara petrecere diurnă a fost narată tot în Grădina Botanică, de semi-zeul Tensnake, responsabil de transformarea și cultivarea deep house-ului contemporan universal și de Culoe de Song ce propagă înțelepciunea muzicală specifică originilor sale sud-africane, să nu le lipsească nimic.

Cel de-al treilea capitol din povestea CABAL și ultimul din această vară, se va scrie pe 27 august și noi oferim pentru această dată și o invitație dublă la eveniment. Dar despre asta, un pic mai jos, după interviul cu Sînziana, parte a echipei CABAL. 

De ceva vreme CABAL apare destul de des în feedul nostru. Numele sună interesant și suntem tare curioși să aflăm care e conceptul acestor evenimente?

Un nou brand de evenimente în aer liber, CABAL este contextul diurn-estival, ce reunește grupuri de prieteni, cu o ardentă pasiune comună pentru muzica underground electronică. Prin trilogia de evenimente găzduite de Grădina Botanica, CABAL urmărește echilibrul dintre minte, corp și spirit, cele trei componente definitorii pentru experiența umană. Fizic urban și natural spiritual, CABAL dorește să definească evenimentul-simbol în București, începând cu această vară.

cabal6

Întâlnirea CABAL 02 a avut loc pe 10 Iulie

Care e programul întâlnirilor CABAL?

În mare, se întâmplă cam așa: se dansează și se bucură simțurile. Dacă pentru cel gustativ sunt delicioșii hot-dog Gourmet, de la Pop-Up Dinner sau minunăția pe roți de la Marin SeaFood, fără a uita de cocktailurile CABAL cu cireșe, tei sau soc, cel vizual e răsfățat cu natura, iar cel auditiv este gâdilat din plin. Lista de personaje din povestea CABAL care s-au perindat pe la pupitrul vegetal e lungă, chiar dacă este doar primul an când facem evenimente: Jacques Greene, Tensnake, Culoe de Song, Public Lover LIVE, Helen LIVE, Bogman, Disco Snagov, Andreea Veder, Amber Amber.

popup

Delicioșii hot dogs de la Pop-Up Dinner 

Cine este publicul vostru și cum poți participa la evenimente?

În primul rând, am conturat evenimentele CABAL pentru a fi pe gustul nostru, genul de locuri și lucruri pe care noi le visam pentru noi. De aici, colajul de activități, artiști și gusturi, s-a format cu ușurință. În principal, targetul e consolidat în jurul nevoii de experiențe dansante, diurne, în aer liber, fără a părăsi Bucureștiul. Oricine intră în contact cu ambasadorii CABAL și urmează instrucțiunile oferite de ei poate participa la evenimentele noastre.

Pe 27 august este anunțată întâlnirea CABAL 03. Ce ne așteaptă pe data asta?

Programul artistic pentru CABAL03 este asigurat de Fouchat, Fish Go Deep, Crazy P Soundsystem și Navid Izadi, LIVE, în această ordine, în timp ce Marin SeaFood își va ocupa locul la umbra ulmului bătrân, Gelato Cart-ul Gelatecco va spune poveastea celor 6 arome răcoroase în grădină, vom găsi și un prosecco bar, iar pentru amintiri mișcătoare GIF-wall-ul este pregătit aproape de intrare. Păturici, șezlonguri, discoball, luminițe, balonașe și dans…într-un cuvânt, CABAL! Cât despre vara viitoare, începem deja să căutăm inspirație pentru poveștile urbane, pe care vrem să le mai depănăm.

Experiențele culinare CABAL 03, 27 august

So, dacă și tu vrei să mergi la CABAL 03 dă fuga pe umblat.ro. Avem un concurs tare drăguț pregătit pentru tine, umblătorule! #lasavorbasaumble

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?