Câștigătorul unui super pack Vans X Toy Story

După două săptămâni în care am strâns înscrieri pentru super packul nostru, destinat umblătorilor adevărați, a venit momentul ca Umblat.ro, alături de Vans, să își desemneze câștigătorul.

***

Așa cum am făcut în urmă cu un an, cu ocazia lansării Umblat.ro, la final de 2016 am ales din nou parteneriatul cu Vans, celebrând de data aceasta, jucăriile preferate ale lui Andy, băiețelul din desenul animat Toy Story și promovând colecția vestimentară cu Buzz Lightyear, Hamm, Slink Dog, Rex și Bo Peep.

Pentru tine, umblătorul nostru, am pus la bătaie o pereche de Vans, un tricou și o șapcă din noua colecție, animate cu personajele din Toy Story, create de Disney și studiourile Pixar.

De departe, aceasta a fost una dintre cele mai fun campanii pe care le-am găzduit aici, pe Umblat.ro și pachetul nostru, unul dintre cele mai generoase premii. 

castiga-3-produse-vans-din-noua-colectie-toy-story-1482084773605-resize (1)

Brandul Vans și povestea Off the wall

Vans, companie ce dedică întregi colecții sporturilor de actiune, drumețiilor pe munte, mers pe jos, prin oraș sau cu bicicleta, dar și colecții ‘capsulă’, lansate oficial și imprimate cu personaje din filmele Star Wars, din desenele animate create de Disney, producțiile Marvel, Minions, familia Simpson sau chiar Game of Thrones, a aniversat și ea, de curând, o dată importantă: 50 de ani de activitate.

Primul magazin al brandului a fost botezat “TheVan Doren Rubber”, după numele fondatorilor Paul si James Van Doren. Inițial, o pereche de pantofi vânduți de cei doi frați costa câțiva dolari, iar in prima zi de la deschiderea magazinului, Vans a avut 12 clienti.

Aceste începuturi au conturat povestea “Off the Wall” de 50 de ani, marcată de momente importante ce au dus la transformarea unei simple perechi de pantofi din pânză într-o “platformă” a expresiei creative, oriunde în lume.

Vans promoveaza sporturile de acțiune, sporturile urbane, muzicienii si artiștii printr-o serie de evenimente precum Vans Triple Crown of Surfing®, Vans U.S. Open of Surfing, Vans Pool Party, Vans Custom Culture, Vans Warped Tour®, hub-ul cultural Vans si House of Vans.

In 2016, brand-ul de îmbrăcăminte și încălțăminte action sport și-a sărbătorit începutul, lansând pe tot parcursul anului produse ce “demonstrează” design-ul și inovația brand-ului.

Nu a fost niciodata despre brand, ci despre oameni.

Paul Van Doren, fondatorul Vans

Colecții capsulă și o linie de jachete

În fiecare an, brand-ul revine cu o colecție de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, intitulată Mountain Edition. Sub deviza ‘built to keep you warm and dry’, adică exact de ce-am avea nevoie în lunile de iarnă, sunt lansate haine cu croieli clasice, aduse in actualitate prin elemente de design contemporan.

Linia de jachete este realizată din țesături călduroase, cu proprietăți impermeabile, ce oferă acel sentiment de confort pe care îl căutăm când e #deumblat pe la evenimente în aer liber. Încălțămintea folosește piele rezistentă la apă și este prevăzută, cu un strat între talpă și interior, ce păstrează căldura piciorului și nu lasă apa să pătrundă.

Hainele (jachete matlasate, hanorace cu gluga, parka cu guler din blana) sunt realizate din fibre PrimaLoft, utilizând o tehnologie ce transformă piesele vestimentare, făcându-le călduroase, rezistente la apă.

PrimaLoft-Gold-Insulation-Eco-Core-Diagram-Bug_ENG

Fie că îți place să te întâlnești după ore cu prietenii și să te dai cu skate-ul și longboard-ul prin oraș ori că pleci în drumeții în week-end sau cu bicicleta, nevoile tale rămân aceleași: încălțări confortabile și haine lejere, impermeabile și durabile, care să îți mențină starea de bine, în ciuda vremii de afară.

vans2

Toate acestea pot fi achiziționate online de pe vgeneration.ro sau din magazinele oficiale Vans, aflate în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Park Lake, Mega Mall, Sun Plaza.

Iar acum, numele câștigătorului nostru, desemnat în urma extragerii efectuate cu ajutorul randompicker.com, dintre cei înscriși pe platforma umblat.ro, este:

Breabăn Laura Bianca

Felicitări ( acum știm pe cine prinde anul nou într-un outfit mega cool) ! Mulțumim tuturor participanților! Concursurile noastre continuă și în 2017! Aruncă un ochi pe umblat.ro și fă-ți cont, (dacă nu