Cei mai cool mergători pentru cei mai cool umblători (part II)

E perioada aceea a anului…dap, perioada aceea când Umblat.ro recidivează cu unul dintre cele mai mișto concursuri. Acum un an, când cel mai prietenos ghid pentru promovarea evenimentelor a devenit LIVE, am lansat un concurs pentru toți umblătorii wannabe. La final de 2016, mai copți, mai umblați și cu siguranță la fel de prietenoși, revenim cu un nou concurs.

Umblat.ro și Vans, celebrează jucăriile preferate ale lui Andy, baiețelul din desenul Toy Story, printr-o colecție vestimentară ce se adresează copilului din tine și care îți vor face sărbătorile de iarnă mai frumoase și un 2017 uber cool.

Ce mai vorba lungă: punem la bătaie o pereche de Vans, un tricou și o șapcă din noua colecție Vans, animate cu personajele din Toy Story, create de Disney și studiourile Pixar.

Vans – To infinity and beyond

Filmul de animație, Toy Story, a rulat pentru prima dată în cinematografe în 1995, când a vrăjit familii de pretutindeni, printr-o poveste magică despre jucării ce prindeau viață, atunci când oamenii nu erau prezenți. Personajele din îndrăgitul desen animat au fost folosite de compania californiană Vans, producător de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii, într-o nouă colecție, lansată în România luna aceasta.

Brandul Vans a fost fondat de frații Paul și James Van Doren. La momentul deschiderii, compania a afișat numai 3 tipuri de încălțăminte, printre care și celebrii Vans Authentic.

Iată că acum vorbim de colecții dedicate în totalitate unui film de animație. În noua colecție, Șeriful Woody reprezintă sursa de inspirație pentru trei modele de pantofi:

  • Sk8-Hi Reissue PT a capătat influențe din iconicele cizme de cowboy ale personajului principal Toy Story, precum pielea maro, brodată cu cactuși;
  • Old Skool îmbină denimul cu print-ul din piele de vacă;
  • Authentic este imprimat chiar cu personajul Woody.

Vans & Toy Story – colecție completă

Încalțând o pereche de Sk8-Hi Reissue te vei simți ca Buzz Lightyear pentru că stelele și elementele de pe pantof vor străluci în întuneric! Mai mult, fanii comandantului stelar au la dispoziție modelul Old Skool, ce îi vor duce cu gândul la costumul stelar al jucăriei, prin îmbinarea pielii albe cu cea verde fosforescent, precum și prin detaliile colorate de la capsele șireturilor.

Colecția nu ar fi fost completă fără personajele Hamm, Slink Dog, Rex și Bo Peep, ce inspiră modelele de pantofi Old Skool! 

Evident, toate jucăriile favorite ale lui Andy sunt celebrate printr-o colecție de pantofi Vans, dedicată copiilor mai mari sau mai mici, iar o linie de tricouri, fleece-uri, pălării și rucsacuri, inspirate de Woody și celelalte jucării sunt disponibile pentru fanele desenului animat, în timp ce fanii de gen masculin au la dispoziție rucsacuri, pălării și șoseete imprimate cu Buzz Lightyear și extratereștrii!  

Noua colecție este disponibilă în magazinele Vans din Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Sun Plaza, Mega Mall și Park Lake, dar și pe www.vgenerationstore.ro.

Concursul nostru va deveni live foarte curând pe site, loc unde vei găsi informații despre regulament și înscrieri. Nu strică să arunci un ochi și pe Facebook, unde #vorbaumbla la fel de repede despre #ceimaicoolumblatori!

***

Galerie foto:

 

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?