CONCURS: Premii noi pentru umblători!

Încheiem săptămâna cum nu se poate mai bine pe umblat.ro, adică cu …premii! Poți participa la trei concursuri noi nouțe, câștigând bilete la super evenimentele organizate de Best Music pentru weekendul următor. Ce trebuie să faci? Deocamdată să citești rândurile următoare.

So, o luăm cronologic. Pe 28 Ianuarie, INNA revine în România, după ce în luna Decembrie, a anului trecut a cucerit Mexicul și Spania cu melodiile sale. Solista va susține un show live, alături de bandul său, în Hard Rock Cafe, din capitală. E pentru prima dată când INNA, cântăreața care a depășit 1 miliard de vizualizări pe Youtube (say whaaaa?!?) urcă pe scena de la Hard Rock Cafe.

Solista ce și-a castigat renumele de ambasador muzical al Romaniei în lumea întreagă, concertează pentru prima oară la Hard Rock Cafe, pe 28 ianuarie, de la ora 21.30. Pregătiți-vă pentru un show unde toate hiturile ce au propulsat-o în galeria starurilor mondiale vor fi reintrepretate cu chitară, bass, tobe și clape, în cadrul unui eveniment de senzație!

Via Best Music si iabilet.ro

Dacă vrei să câștigi două invitații single la concertul INNEI, trebuie să dai LIKE&SHARE postului care anunță concursul. (click pe poza de mai jos și vei fi redirecționat în pagina de concurs)

inna_banner_facebook

Tot la Hard Rock Cafe are loc și un super tribut AC/DC – The Rock, eveniment unde, de asemenea, poți câștiga două invitații (fiecare valabilă pentru câte o persoană). (click pe poza de mai jos și vei fi redirecționat în pagina de concurs)

acdc_banner_facebook

LIKE&SHARE te înscriu și în cursa pentru UNA dintre cele două invitații puse la bătaie de Umblat.ro împreună cu Best Music și iabilet.ro pentru galele METALHEAD Alternative Rock Awards și Metal Rock Awards (fiecare dintre invitații este valabilă pentru o singură persoană).

Ca în fiecare an, premiem cele mai tari realizări muzicale ale rockului alternativ din România, în cadrul Galei METALHEAD Rock Awards, secțiunea Alternative și Metal. Evenimentul dedicat muzicii ROCK ALTERNATIVE va avea loc pe 29 Ianuarie, la Arenele Romane, din București. Pe scenă vor urca Alternosfera, Robin And The Backstabbers, Coma și The Pinwheels. Apoi pe 30 Ianuarie vor fi acordate premiile pentru sectiunea Metal, unde vor cânta Primordial, Bucovina, For the wicked și Diamonds are Forever.

via iabilet.ro

Dacă vrei bilet la Gala METALHEAD, urmează pașii enumerați mai jos (click pe poza de mai jos și vei fi redirecționat în pagina de concurs)

metalhead_banner_facebook

Toate edițiile precedente ale Galelor METALHEAD au fost showuri SOLD OUT, așa că invitațiile sunt cu atât mai valoroase. Unde mai pui că la eveniment vei avea ocazia să vezi trupa Primordial, formație irlandeză de black metal, unul dintre cele mai mari nume ale scenei internaționale.

Cu 8 albume de studio la activ, un album live, un EP, un demo si doua split releaseuri, trupa mereu si-a tinut fanii in priza cu showuri electrizante acompaniate de un sound pe masura numelui. Celtic black metalul cantat de PRIMORDIAL va fi auzit la METALHEAD Awards !

via Best Music

Astea sunt premiile, deloc puține la număr, aș putea zice! Dacă n-aveai niciun plan pentru săptămâna viitoare, îți pot face începând de acum la câte premii poți primi cu un simplu LIKE&SHARE!Și ăsta e doar începutul, umblătorule!

Lasă vorba să umble despre cea mai cool platformă pentru recomandarea evenimentelor: umblat.ro!

Câștigătorii invitațiilor sunt:

Ionut Sabloschi – două invitații la concert INNA & Band la Hard Rock Cafe București în data de 28 Ianuarie   – pagina extragere RandomPicker.com
Maricica Ilie – două invitații la concertul tribut AC/DC la Hard Rock Cafe București în data de 29 Ianuarie – pagina extragere RandomPicker.com
Lucian Ene – o invitație la Gala Metalhead Awards la Arenele Romane în data de 29 Ianuarie – pagina extragere RandomPicker.com
Iuliana Daniela Ioniche – o invitație la Gala Metalhead Awards la Arenele Romane în data de 30 Ianuarie – pagina extragere RandomPicker.com

 

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?