CONCURS: Umblat.ro te trimite la concert!

Se anunță coduri peste coduri…dar la noi pe blog sunt coduri de premii! Umblat.ro, împreună cu Best Music și iabilet.ro, te trimit la concert! Punem la bătaie o invitație dublă pentru spectacolul susținut în premieră de Lura, pe 24 ianuarie, la Hard Rock Cafe, din capitală. Solista vizitează pentru prima dată țara noastră!

Tot ce trebuie să faci este să dai LIKE&SHARE acestui post, pe pagina ta de Facebook. Pe 22 ianuarie extragem numele câștigătorului cu ajutorul random.org și îl anunțăm aici.

Lura este una dintre cele mai populare voci ale stilului “morna”, intitulată de presa de specialitate următoarea Cesaria Evora. Solista  originară din Capul Verde, are 5 albume la activ, primul lansat în 1996, iar cel mai recent acum câţiva ani.

Lura a cunoscut succesul în industria muzicală internaţională după ce a cântat alături de Cesaria Evora piesa Moda Bo, abordând acelaşi stil inconfundabil şi unic în lume, “morna”. Lura oferă tempouri puternice şi pline de viaţă şi exprimă ritmurile antice, secretele stilului batuque sau morna şi rugăciunea rebelă pe care o poartă în inima sa. Noul ei album este un dar făcut celor care sunt familiari cu muzica din Capul Verde, dar şi o celebrare a talentului muzical al artistei.

concurs


Și avem o câștigătoare! MIRELA ELDAN merge să o vadă pe Lura, concertând pentru prima dată în România. Câștigătoarea are 24 de ore să confirme posibilitatea de a participa la eveniment.

Poți verifica rezultatele extragerii aici https://www.randompicker.com/Project/Public/Protocol.aspx … (scroll in partea de jos ca sa vezi rezultatele si sa verifici daca numele tau a fost inclus pentru extragere)

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?