Cu ce se mai îmbracă domnii pe la evenimente?

Trăim una dintre cele mai aglomerate perioade ale anului, iar noi, umblători de meserie, zumzăim din zor și până-n seară, profitând de zilele și nopțile de vară. Ceas de ceas, se întâmplă câte ceva, așa că nu-i chiar ușor să alegi pe unde e #deumblat. Uneori însă nu e atât de grea alegerea evenimentului, cât de grea e  trânta cu șifonierul, care reușește să se dea de trei ori peste cap…și să se golească peste noapte. Uite așa, veșnica problemă. N-ai cu ce să te mai îmbraci.

Povestea pentru domnii din viețile noastre ar putea fi și mai urâtă. Evenimente precum The Brunch Affair, Nuit Sociale, Le petit festival de Bucarest ori concertul sopranei Sarah Brightman presupun fiecare, dress code-uri aparte.

#deumblat

EI se plâng mereu însă că rafturile magazinelor expun mai multe haine pentru ELE. Și dacă tot ținem contul, tot EI ies în minus la numărul de magazine ce le sunt dedicate, dar și la modele de haine oferite.

Deci cu ce se mai îmbracă domnii noștri? Easy peasy!… dacă știi ce cauți și pornești de unde trebuie. N-ai nevoie să-ți  dai peste cap kilometrajul, ci mai degrabă să mergi pe principiul punct ochit, punct lovit, îndreptându-te spre croitoria made to measure.

Athenee Palace Hilton este locul unde domnii vor găsi un partner in crime, pentru lupta lor cu șifonierul: Sir Ludovic, croitoria bărbaților stylish, ce își doresc ținute made to measure, făcute fix pe măsura lor. Nici mai largi, nici mai strâmte, ci exact așa cum trebuie ca domnii să arate ca scoși din cutie. Și asta pentru că față de sistemele OTR (off the rack) sau RTW (ready to wear), hainele MTM (made to measure) sunt croite respectând trăsăturile corpului tău.

Colecția actuală Sir Ludovic propune ținute complete, care se remarcă prin țesături de cea mai bună calitate, o croială impecabilă și detalii neobișnuite.  Culorile costumelor variază de la  negru și gri, la nuanțe regale de albastru, verde sau burgundy. Țesăturile utilizate sunt lână de cea mai bună calitate, mătase, catifea, bumbac sau cașmir și provin de la producători consacrați din Anglia și Italia, precum Holland&Sherry, Vitale Barberis sau Cerruti.

Sorin Moldoveanu, Sir Ludovic

Mostre de țesături Holland&Sherry și Vitale Barberis

De ce e mult mai bine să alegi haine made to measure, în loc să fugi din magazin în magazin probând lucrurile care îți fac cu ochiul? (…în afara de efortul, nervii și timpul consumați când alergi de colo colo?)

Croitoria „la comanda”, „pe măsura”  se bazează pe îmbinarea metodelor tradiționale, cu tehnicile moderne de construcție a tiparelor și de confecționare a produselor pentru obținerea unui articol de îmbrăcăminte de cea mai înaltă calitate. Modelele propuse de croitorul Sir Ludovic aduc costumele made to measure în zona de confort a bărbatului modern. Clientul Sir Ludovic apreciază stilul clasic al costumelor bine croite, însă pune accent și pe partea neconvențională, fie că este vorba despre culori deosebite sau detalii care fac diferența.

În atelierul de croitorie tu alegi țesătura dorită, apoi tot tu personalizezi ținuta, selectând după bunul plac croiala, culoarea căptușelii, stilul buzunarului, forma reverului, a butonierelor și a nasturilor.

Detaliile care fac diferența @Sir Ludovic

Crearea unui costum la comandă este o călătorie în sine, e important să te însoțești de cineva care știe drumul. Sir Ludovic te așteaptă împreuna cu ai săi consultanți ca să alegeți costumul perfect, pentru tine, la showroomul din București, sector 1, Str Episcopiei nr 1-3, interior Athenee Palace Hilton.

Aici Facebookul oficial și aici e siteul. #lasavorbasaumble #nobleteadezvaluita

 

 

 

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?