Culorile prind Aripi – expoziție la Antipa

Din cauza vremii nevaforabile, expoziția s-a amânat și va începe pe 30 iunie. Fluturii sunt niște fiinte delicate, iar din această cauză organizatorii au decalat perioada expoziției, astfel publicul îi poate admira în perioada 30 iunie – 6 septembrie 2015.

Expoziția de fluturi tropicali vii oferită de Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, ne duce într-o călătorie prin edenul insectelor. Vor fi prezente specii din diverse zone ale Terrei – Africa, America, dar și Asia.

Expoziția „Lumea fluturilor” îi va delecta pe vizitatori cu diversitatea de forme și culori întâlnită în fascinanta lume a fluturilor, dar este și un bun prilej de a prezenta o serie de particularități ale comportamentului celui mai îndrăgit grup de insecte din fauna actuală, cu obiceiuri încă insuficient cunoscute.

Toate speciile prezentate în cadrul expoziției sunt distribuite pe areale relativ largi, iar existența lor nu este considerată a fi periclitată în vreun fel. Mai mult decât atât, exemplarele prezentate provin din pupe obținute prin creșterea omizilor în ferme specializate aflate în diferite țări cu climat tropical (Filipine, Costa Rica, Thailanda, Indonezia, Uganda, Kenya etc).

Program:

Marți – Duminică: 10 – 18.30 (ultimul vizitator intră la ora 18:00)
Preț bilet întreg: 12 lei
Preț bilet redus: 10 lei (pensionari, studenți, elevi și copii peste 3 ani)
Adresă Muzeul Antipa – Str. Kiseleff, nr. 1, București.

expozitie fluturi tropicali vii

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?