Festivalul Jazz in the Park

Festivalul, care a ajuns la a III-a ediție, se va desfășura în perioada 29 iunie – 5 iulie, iar ediția din acest an, va avea loc în Capitala Europeană a Tineretului – Cluj-Napoca.

„Mai multe scene pe care se cântă jazz, blues, folk și muzică clasică, toate live, pentru cei aflați la plimbare în parc sau veniți special pentru eveniment. Muzică de dimineața până seara, cu artiști români și invitați din străinătate. Prieteni, familie și relaxare, vinuri, pături, hamace, sandwich-uri, biciclete, târguri de carte și de artizanat.” – așa se descriu cei care organizează de 3 ani unul dintre cele mai frumoase strângeri de acorduri pentru conceperea unei opera de artă.

Parcul Central rămâne inima festivalului, unde accesul la evenimentele ce vor avea loc pe 3 scene este gratuit. Proiectul se extinde și pe Malul Someșului, unde organizatorii vor amenaja pentru clujeni plaja Grigorescu și la Opera Maghiară, cu două concerte încă surpriză.
Dintre artiștii care vor susține cele mai frumoase concerte se numără: Florin Niculesc, N.O.H.A., Zoe Rahman Trio, Balako, Tango with Lions, Hilde Louse Asbjørnsen, Sebastian Spanache Trio, Jazzybirds, Lucia, Eyot, Blazzaj, Exit Oz, Bogdan Vaida, Koszika and The Hot Shots, Tiptil, Jazu, Mice on the Run, Nuages Quartet sau The Rank&Fashion.

Nouă ne place ideea. Mergem?

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?