Ion, de ziua ta, mergi moca la cinema!

Ionuți, Ioane! Anul nou aduce vești îmbucurătoare! De ziua voastră, Happycinema dă  biletul la film! Lanțul de cineplexuri oferă o intrare gratuită la un film celor care poartă prenumele de Ion, Ioan, Ionel, Ionuț, Ioana, Ionela. Pelicula o alege sărbătoritul! Oferta este valabilă pentru capitală și orașele Buzău și Focșani.

Sub sloganul „Ionel, nu mai pirata, hai la Happycinema”, evenimentul, organizat de lanțul de cinematografe Happycinema, împreună cu Asociația de Consultanță şi Consiliere Economico-Socială Oltenia, încurajează vizionarea producțiilor cinematografice în mod legal, în sălile de cinema sau pe platforme online, care onorează drepturile de autor.

De la claritatea imaginii și a sunetului până la calitatea subtitrării sau a dublajului, experiența filmului vizionat în cinematograf este incomparabilă cu vizionarea în orice alte condiții. Dorim să reamintim publicului acest lucru.

Ecaterina Mateescu, administratorul lanțului de cinematografe

Primii la piraterie, ultimii la plata biletelor la filme

România este printre ultimele țări europene la consumul de film în sălile de cinema, însă, conform Motion Picture Association Piracy Report, se regăsește pe lista țărilor în care consumul ilegal este la cote înalte, alături de Pakistan, Rusia sau Ucraina. Una dintre cele mai populare căutări pe Google în 2016 este „filme online 2016” și, conform unui studiu realizat de Starcom și MediaVest România, reiese că dintre cele mai frecventate 10 site-uri online pentru vizionarea filmelor, nouă oferă conținut gratuit, fără a-și asuma însă acoperirea drepturilor de autor.

Despre Happycinema

Cel mai nou cinematograf Happycinema s-a deschis recent în incinta Liberty Center, din zona Trafic Greu – Vulcan, București. Iubitorii de film au la dispoziție peste 1100 de locuri în șapte săli confortabile, dotate cu echipamente de videoproiecție și sonorizare performante.

Cinematograful din Focșani, aflat în incinta Focșani Mall, este un digiplex cu 2 săli echipate pentru proiecție 3D și 2D, sunet Dolby Digital Surround și are o capacitate de 218 locuri. Foyer-ul dispune de un spațiu generos, care te transpune publicul în lumea cinematografică.

Cinematograful din Buzău, aflat în incinta Galleria Mall Buzău, este un digiplex cu 3 săli echipate pentru proiecție 3D și 2D, sunet Dolby Digital Surround și are o capacitate de 387 de locuri. În foyer, cinefilii se pot relaxa în spațiile lounge confortabile și își pot comanda cafea, răcoritoare, bere și gustări.

 

 

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?