I Am The Rocker – Are You?

Festivalul nou, care a acaparat deja un număr mare de fani ai genului, I Am The Rocker, are prima ediție între 4-5 iulie 2015, la Romexpo.

Phoenix Entertainment a depășit așteptările cu acest eveniment, ținând cont de raportul dintre numărul de trupe și prețul biletelor. Astfel, organizatorii pun în vanzare bilete pentru prima zi în care vor urca pe scenă Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Soulfly, Kamelot, Carcass, Hang the Bastard, Celelalte Cuvinte, Kempes, White Walls, Breathelast, Goodbye to Gravity, Hatemode și Diamonds are forever, precum și pentru cei care vor să se bucure de concertul aniversar Dream Theater sau de show-urile incendiare oferite de Skindred, Mayhem, Skindred, Myrath, Arkona, Odd Crew, Terrana, Days of Confusion, Dirty Shirt, QuantiQ, Kistvaen, Target și Blutrina.

Publicul se va bucura de un concert fără zone delimitate de Golden Circle sau Normal Circle, iar primul venit are parte de cea mai bună priveliște a festivalului.

Acesta va fi primul festival rock din țară care va urma modelul din străinătate, iar pe lângă muzica bună care va satisfice publicul, vor fi campionate de bere, concursuri de air guitar, pogo, best dressed rocker, best tattoo, etc.

Biletele sunt disponibile în regim de abonament la prețul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului – 250 de lei. Biletele pe zile sunt disponibile în număr limitat, primele 1000 (500 pe fiecare zi) putând fi achiziționate cu 125 de lei, iar după epuizarea stocului, costul unui ticket va fi de 139 de lei.

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?