Le petit festival de Bucarest – Festivalul verii boeme

Au mai rămas atât de puține zile din primăvara aceasta și toate par pline de anunțuri cu super evenimentele verii 2016. Încotro s-o apuci mai întâi? Eu una m-aș opri direct la Le Petit Festival de Bucarest. Ce-o fi după, om vedea.

Le Petit se întâmplă între 25 și 27 iunie, la Clubul Diplomatic/Diplomaților, un loc dichisit, pentru oameni cu dichis. Cam așa e și evenimentul acesta care deschide vara. Dar nu vreau să îți spun eu totul despre Le Petit, că doar nu degeaba am pregătit un drăguț intreviu cu Minola Szikszai și Robert Pescaru, doi dintre organizatori. Rândurile de mai jos îți oferă toate motivele să treci Le Petit în agenda ta #deumblat.

Așadar, pregătiți-vă frezele pălăriile pentru Le Petit!

Despre ce este Le Petit Festival de Bucarest?

Le Petit Festival de Bucarest este evenimentul care deschide vara. E festivalul urban, intim (aproximativ 2500 de persoane sunt așteptate la eveniment) și cool, care ne va introduce într-o lume relaxată, într-un decor de poveste. Este festivalul care îți dă energie, îți aduce prietenii în același loc, dându-ți posibilitatea să fii tu, acel creator de hashtaguri, acel „social dreamer”, acel personaj mereu vesel, cu glumele la el, încălțat cu tenișii sau botinele lejere, de dans.

Evenimentul are un nume cochet, care te duce cu gândul la Micul Paris și Micul Print și este găzduit de o parte din echipa Nuit Sociale, în stilul “boheme chic”. Va avea loc între 25 și 26 Iunie 2016, într-un loc exclusivist, Clubul Diplomatic, pe terenul de fotbal, în aer liber. Nu vă faceți probleme pentru ploi! Avem totul pregătit.

Care e starea pe care vreți să o (re)creați?

Asta.:))

Starea sunt de fapt oamenii. Mijloacele de care ne vom folosi pentru a atinge acel „state of mind and heart” sunt simțurile. Vom activa fiecare simț în parte și ne vom orienta spre acel sentiment de relaxare boema, o stare de libertate, în care fiecare face ce vrea. Hashtagurile pe care noi le propunem, și care sigur spun foarte multe, sunt: #bohemechic #lejoiedevivre #gourmet #libre #socialisation #decorationsspeciales #lartisanat #particommeunpro.

Când a încolțit proiectul?

Ideea de festival s-a născut după aproape un an de petreceri „Nuit Sociale”, într-un cadru relaxat, între prieteni. De curând cineva ne-a numit „o gașcă mare, care nu dorește să stea în casă și s-a hotărât să-și organizeze propriile petreceri”. 🙂 Nu e tocmai așa, însă nici departe nu e. Am avut o idee pe care dorim să o realizăm. Vrem să ne bucurăm împreună cu cei care ne-au cunoscut de un weekend de vară, să cunoaștem și alți tineri, cu obiective și preocupări similare. E o ocazie foarte bună de social networking, dar live, în pași de dans.

Cine organizează evenimentul?

Le Petit „Créateurs” în ordinea “numerelor de pe tricou” (de la stânga, la dreapta) sunt: Lucian Popa, Nikoll Tugearu, Alexandra Tudose, Andrei Nistor, Cristina Mutu, Minola Szikszai si Robert Peskru. Fiecare din noi lucrează în domenii diferite, de la avocatură, la muzica sau chiar la IT și construcții, dar ne leagă o prietenie veche, durabilă, încrederea, vacanțele și distracțiile.

13147434_1690886724493258_5537876834332435740_o

De ce Clubul Diplomaților?

Pentru că ne-am dorit un loc mare, dar nu foarte mare, undeva în aer liber, un loc care să permită punerea în aplicare a tuturor ideilor pe care le avem. Este și unul dintre cele mai exclusiviste locuri din București, perfect pentru iubitorii petrecerilor în natură. Ceea ce-l face aproape unic, este parcul în care este situat și grădinile ce-l înconjoară. Clubul te introduce într-un cadru perfect de festival.

Clubul_Diplomaţilor

Cui se adresează evenimentul și ce program ne așteaptă?

Oamenilor frumoși, veseli, fresh, #socialfreaks, persoane care apreciază muzica și lineup-ul anunțat, adoră petrecerile și nu ratează nicio ocazie de a fi alături de prieteni.

În total sunt 17 ore, 1020 de minute, de fapt, de distracție, în intervalul 16:00-01:00, pentru prima zi și 16:00 – 00.00 pentru cea de-a doua zi. Festivalul va fi efervescent, cu muzică bună, electro funk, deep house, nu disco, cu public cosmopolit și delicii culinare în inima Bucureștiului.

În line-up îi regăsim pe djii străini cunoscuți ai momentului Aeroplane („Paris”, „Let’s Get Slow” – Imnul Festivalului), Friendly Fires Dj set („Kiss of Life”, „Hurting”) , Larse („The more I want”, „So long”), Dan Bravo („Life’s too short”), dar și pe ai nostri talentați T-Boys –Goranga și Missile, Oktopus, Bubbleboy, Nadoo.

lp

Cum e cu intrarea?

Intrarea se va face pe baza biletelor cumpărate în avans. La intrare, pe baza acestui bilet, toată lumea va primi o brățară valabilă pentru ambele zile. Până pe vineri, 20 Mai se găsesc Early Bird Tickets, la prețul de 80 lei, pentru cele doua zile de festival. Ulterior, biletele se vor putea cumpăra la prețul de 110 lei, până pe 16 Iunie, iar în ultima etapă, și anume până pe 23 Iunie, la prețul de 140 lei pentru două zile de festival. Pot fi comandate pe email lepetitfestivaldebucarest@gmail.com, fie cumpărate direct din: Cult, Fumetto, Salon Golescu, Form, Madame Pogany, Mus, A3 si Ai.

Multe festivaluri anul acesta. De ce să alegem Le Petit?

Pentru toate motivele expuse mai sus și pentru că Le Petit Festival de Bucarest e cool, fresh, perfect pentru serile boeme de după solstițiu. Pentru că #musiquedelicieuse, #lejoiedevivre, #gourmet și #bohemienne sunt ingredientele perfecte pentru un weekend de vară! Cum am mai spus : „Le monde est trop Petit pour ne pas se rencontrer au Petit”.

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?