Concurs nou pentru cei mai mici umblători

De Moș Nicolae, Umblat.ro și Editura Litera revin cu o surpriză pentru cei mai mici umblători. Două seturi cadou, fiecare conținând unele dintre cele mai iubite volume de micii cititori: Singur acasă. Povestea ilustrată a filmului și Elena din Avalor. Aventurile unei prințese.

***

Singur acasă – O poveste ilustrată de Kim Smith

Pentru mulți dintre noi, Crăciunul înseamnă și povestea lui Kevin McCallister, băiețelul rămas singur acasă, chiar de sărbători. Povestea clasicului film de Crăciun e ilustrată de Kim Smith în varianta cărții pentru copii.  Smith, născută și crescută în Calgary, Alberta, a terminat studiile de specialitate în 2008 (Colegiul de Artă și Design din Alberta), creând, de atunci, ilustrații care îți pică cu tronc de la prima răsfoire.

Cartea Singur acasă este doar unul dintre exemple. În paginile volumului, copiii îl vor descoperi pe micul Kevin McCallister ce și-a dorit să rămână singur acasă, fără familie, iar dorința i s-a împlinit. Cartea îi prezintă și pe cei doi hoți neîndemânatici, dar și mulțimea de capcane ingenioase inventate de curajosul Kevin, silit să se apere de unul singur.

3D from above (alt) poveste filmului

Povestea unei tinere prințese – Elena din Avalor 

În al doilea volum recomandat de Editura Litera, copiii vor face cunoștință cu Elena, prințesa încoronată a regatului magic Avalor! Tânăra va trăi o mulțime de aventuri, în drumul său către transformarea dintr-o simplă prințesă în stăpâna regatului. Alături de ea vor fi mereu gata să o ajute sora Isabel, bunicii și prietenii de care nu se desparte niciodată.

***

Concursul nostru, prin care poți câștiga unul dintre cele două seturi oferite de Umblat.ro și Editura Litera este activ pe site. Te poți înscrie cu un cont de Facebook sau creându-ți un cont de user nou (ori folosindu-l pe cel pe care îl ai deja, dacă te-ai înregistrat la concursuri anterioare). Succes! #lasavorbasaumble #mosumblat

 

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?