The Minister of Elegance – ediția 2016

Când am primit de veste că unul dintre cele mai frumoase proiecte dedicate femeii tocmai s-a încheiat, am avut senzația că am ajuns cumva în mașina timpului. Mi-am revenit însă de îndată ce am văzut calendarul: e încă luna august, nu m-am teleportat în martie, iar The Minister of Elegance s-a încheiat într-adevăr. 

Proiectul, ajuns la ediția cu numărul 6, a adus în același loc 20 de femei din diferite domenii de activitate. Ca să numim câteva dintre aparițiile de la Ministerul Eleganței: Iza Vișoianu, inițiatoarea colecției de bijuterii snob., Cosmina Păsărin, MC, Andreea Mogu, designer la Moogu Contemporary Jewellery, Chrisa Dobreanu, fashion analyst la Creative Class, Louise RO, Infinit PR&Events.

Evenimentul este organizat și promovat de aceeași oameni care au pus la cale The Dandy Run, despre care umblat.ro a scris aici.

The Minister of Elegance a devenit o tradiție, reușind să descopere, cu fiecare nouă ediție, noi stiluri și personalități. Pentru a menține și educa stilul personal al doamnelor și domnișoarelor din București, “The Minister of Elegance” evidențiază, prin diverse mijloace de comunicare vizuală, importanța Stilului Vestimentar Personal. În viziunea organizatorilor, stilul nu ține de trenduri sau de situație materială, ci ține mai mult de atitudine, viziune și creativitate. Toate aceste elemente formează o imagine puternică, care nu poate fi ignorată.

din comunicatul de presă S.T.U.P.

cosmina

Cele 20 de femei au acceptat invitația și provocarea de a etala ținute vaporoase, elegante, provocatoare și incitante, chiar și sub soarele dogoritor de august. Evenimentul a fost găzduit de unul dintre cele mai chic locuri din București, Younivers, un summer club ce are ca punct de atracție o piscină de 400 mp, zone cu iarbă și nisip, hamace și șezlonguri.

All white a fost dress codeul și doamnele și domnișoarele s-au conformat, purtând ținute imaculate.  Cosmina Păsărin s-a abătut de la regulă, alegând să amestece și-un pic de negru în vestimentația sa.

Proiectul “The Minister of Elegance” a luat naștere din dorința de a demonstra publicului larg că, deși trăim în era consumerismului, eleganța , rafinamentul și stilul rămân nealterate. Pentru fiecare ediție, organizatorii proiectului aleg prezențe feminine din București pentru a lua parte la aceste întâlniri.

din comunicatul de presă S.T.U.P.

Dar totuși ce au făcut fetele odată ajunse la eveniment? Socializare, poze, iar socializare și ședința video. Așa se face că avem și dovada întâlnirii, frumos împachetate de videographerul Alex Vlad. Campania este însoțită de fotografiile realizate de Dacian Foldi – The Storyalist.

 

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?