„Mon Paris”, un nou restaurant în centrul Capitalei

Fix acum o săptămână, mi-am petrecut seara la deschiderea oficială a restaurantului „Mon Paris Restaurant & Lounge”, din centrul Bucureştiului (mai exact, pe Strada Mihai Eminescu nr. 118, în apropiere de Piaţa Romană).

Alături de jurnalişti, bloggeri şi vedete cu toptanul – i-am ochit pe Giulia, Cristina Cioran, Ştefan Stan, Alexandru Potocean, jurata „Bake Off România” Simona Pope, Nuami Dinescu, Kamara şi Cove –, am ales terasa cochetă şi m-am jucat cu accesoriile de cabaret de la faţa locului (mustăţile de dandy sunt preferatele mele, întotdeauna!).

7M2A7486

Locul şi-a deschis porţile din primăvară şi, contrar numelui, nu am fost întâmpinată de dish-uri din bucătăria franceză – foie gras, bisque, macarons, baghete şi brânză de toate felurile –, ci de platouri cu specific mediteraneean: la „Mon Paris” am descoperit o multitudine de sortimente de vin, o pizza delicioasă de te lingi pe degete (subţire şi aromată), creveţi încotoşmănaţi bine în cuib de cartofi şi pacheţele de primăvară. La desert, am fost îmbiată cu cheesecake şi desertul casei (un amestec de prune şi nuci, frumos decorat). Iar la subsol m-a întâmpinat o cramă în stil Moulin Rouge, unde a cântat live Vizi Imre, a pus muzică de lounge DJ-ul Dragoş Vulgaris şi fetele din Trupa Vogue au pus în scenă un moment de cabaret.

Şi cum, pe viitor, „Mon Paris” promite să îi tenteze pe bucureşteni cu show-uri de stand-up comedy, lansări de carte, concerte si petreceri de cabaret, locul se anunţă a fi un cuib cochet în miez de Capitală, unde te poţi rupe de nebunia din jur, la o pizza ca la mama ei acasă!

Pentru o privire directă în culisele evenimentului, intraţi aici!

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?