MOX: festivalul celor mai frumoase apusuri

Music Outdoor Experience (MOX) a sărbătorit anul acesta 5 ani de zile, cu o ediție nouă de muzică electronică, apusuri saturate de culoare, somn la cort și activități fun.

13

MOX 2016, la peste 1000 de metri altitudine

Frumusețea locului unde evenimentul s-a ținut, e unul dintre motivele pentru care, anul ăsta, 5000 de oameni au căutat pe hartă Valea Drăganului. Un sat în comuna Poieni, județul Cluj, situat la limita munților Vlădeasa, Meseș și adepresiunii Huedin. Numele i se trage de la râul Drăgan, ce trece prin zonă.

Valea Drăganului devine astfel al treilea loc pe care asociația Dispersie, organizatoarea evenimentului, îl promovează, oferindu-le astfel participanților o experiență cu nouă, de notat în jurnalele de călătorie.

mox1

Valea Drăganului la apus

Povestea festivalului de muzică MOX a început de la un party de 150 de oameni. Doi ani mai târziu, în 2014, la eveniment s-au strâns 1200 de participanți. Cifra pentru anul acesta e de aproape 4 ori mai mare: 5000 de persoane, în cele 4 zile ale evenimentului.

MOX 2016

Festivalul e declarat de organizatori drept o experienţă unică, o combinație reușită între o excursie la munte și muzica electronică. Rezultă: ocazie de relax & socializare & trăit experiențe noi, la înălțime și în aer tare curat.

Participarea la MOX presupune să dormi în cort sub un cer înstelat, să prinzi apusuri colorate, să mănânci pâine cu zacuscă şi slănină, să faci duş cu apă dezmorțită în mijlocul pădurii, să respiri aer curat, să te așezi într-un hamac și să uiți de tine, să te ardă soarele, să te pui singur la coadă la bar și să te trezești că ciocnești pahare cu oameni pe care tocmai i-ai cunoscut, să dansezi până nu te mai țin picioarele și să nu vrei să te mai oprești, să te încălzești noaptea la un foc de tabără lasându-ți gândurile să zboare, să interacționezi spontan cu alți participanți și să descoperi multe suflete frumoase. MOX este locul de unde te vei întoarce cu un album plin de amintiri și cel mai probabil cu unu, doi, trei, patru, cinci prieteni noi.

Marius Bugeac, PR-ul Music Outdoor Experience

noapte mox

Foarte posibil să te întorci în Valea Drăganului pentru priveliștea asta! MOX 2016

Festivalul a crescut an de an, nu numai în cifre ci şi în calitatea line-up-ului. Anul acesta evenimentul s-a bucurat de două premiere, o a doua scenă de muzică și formații live precum Satellites și Cred că sunt Extraterestru.

De la 5 artiști în prima ediție, MOX 2016 a adus 40 de artiști pe cele două scene ale evenimentului: Main Stage și Lost in the woods. MOX a însemnat și ateliere noi, activități multe și competiții, corturi, hamace, leagăne, waterslide, biciclete, toate la 1000+ m altitudine.

MOX este ca o vacanță de 4 zile cu prietenii la munte, mai bine zis este ca o excursie în care uiți de toate problemele, în care îți lași toate bagajele acasă și mergi să te relaxezi alături de oameni frumoxi. Este un loc în care să te bucuri de o bibliotecă în aer liber, de un cinematograf între brazi sub un cer plin de stele, de un tobogan de apă, de leagăne, de hamace, ateliere de creație, de briza caldă și răcoroasă a muntelui și bineînțeles, de 3 nopți de muzică.

Marius Bugeac, PR Music Outdoor Experience

Pentru ediția din 2017 organizatorii au planuri mărețe. Le vei descoperi la momentul oportun pe umblat.ro! #lasavorbasaumble

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?