Open door dinner – socializare cu scop

Zilele trecute, vorbeam cu un amic despre cât de mulți tineri vor să se arunce în marea agitată a antreprenoriatului. Mulți dintre părinții noștri (mă includ așa, subtil, în categoria vrejurilor verzi) s-au angajat imediat ieșiți de pe băncile școlii, au muncit uneori ani de-a rândul în același loc, urmărind cu ochii minții ziua magică a pensionării.

Generația asta nouă, pe care fiecare o numește cum îl lovește creativitatea (mai în moalele capului, mai pe lângă) este exact opusul a ceea ce a fost. „Noii” merg la open dinners ca să socializeze, să se bucure de networking, construind poduri (comunicaționale, că nu ia nimeni în brațe vreun sac de ciment și un mincioc, asortat la vestimentația cool).

13346425_1608938349421341_5604251689650486973_n

Open dinners încep să se întâmple și pe la malul mării, din ce în ce mai des. O primă încercare de adunare a micilor antreprenori, socialites și wanna be business enthusiasts s-a întâmplat la Esplanada. Și atunci, ca și vinerea trecută, la Open Dinner, strigarea au dat-o Andra Carolia și Alexandru Sarchizian, inițiatorii proiectului Twenty Four.

Invitația oficială de acum, a limpezit și cele mai tulburi gânduri, iar meniul a ispitit cele mai pioase apetituri. Chef Velasquez, angajat la restaurantul cu una dintre cele mai frumoase priveliști din orașul Constanța, a creat un meniu special pentru această cină. Apoi l-a gătit exemplar, dând knock out oricărei tentative de regim alimentar, încă de la aperitiv, cu o tempura de calamar, creveți cu legume și maioneză de chilli și coriandru. Mâncare a mers tare bine cu muzica lui Eugen Albu (White Trumpet).

opdmenu

Au răspuns prezent la strigarea catalogului, oameni ce lucrează și promovează turismul românesc, bloggeri și jurnaliști, mici antreprenori (Raluca Maria- blogul Fusta Cosmopolită, Cristina David- L’Atelier, Mihai Stebingar, de la biroul de arhitectura MaSStudio, Oana Stan – produsele Techir, Alexandra Haritini Iutis – clinica de estetică facială H Clinique, Oana Vorniciuc, Asociația Litoral Delta Dunării).

opd

Fiecare eveniment Twenty Four adună oameni din diferite colțuri ale orașului, care inovează în comunitățile lor și care, prin munca lor de zi cu zi, inspiră lumea — bucată cu bucată, idee cu idee, poveste cu poveste. Construim punți între antreprenori, bloggeri, artiști, designeri, pentru un schimb de tehnici și viziuni.

via Twenty Four

La open dinner nu ne întâlnim (doar) ca să ne întâlnim, ci folosim prilejul întâlnirii să discutăm proiectele noastre, să găsim oameni cu scopuri și idealuri comune și să punem în mișcare rotițele din imensul mecanism social al networkingului.

Open-Door Dinner este o cină la care oaspeții au posibilitatea să se regăsească într-un mind-set de ‘uși deschise’ oricărei oportunități pe care o întalnesc în cadrul evenimentului, dar și să le ofere acestora timp liber de calitate: socializare cu oameni inspiraționali, deconectare de la viața urbană și încărcare de energie și idei.

od

Socializarea de vineri ne-a priit nouă, umblătorilor și ne-a pregătit pentru al doilea eveniment al weekendului trecut.

Pe Alexandra Haritini Iutis, de la H Clinique am cunoscut-o la open dinner și am descusut-o la evenimentul său, tot de networking, dar și de informare.

Toată lumea e obsedată zilele acestea de beach body, iar întâlnirea cu marea, odată ce ai trecut de majorat, dar și de primele eclere mâncate pe la miezul nopții, nu mai provoacă nostalgii și bucurii, ci îngrijorări și animozități față de oglinzile din casă.

how-to-have-a-beach-body

Pentru plajă stress free ori faci o injecție de mega încredere în tine, ori te pregătești vremelnic înainte (regim, terapii și tratamente corporale).

Tratamentele corporale par mai mereu un fel de scurtătură către un obiectiv, altminteri dificil de atins. Nu știu câte abdomene trebuie să faci ca să scazi centimetri consistenți din talie, dar știu, după evenimentul de la Scapino, că după câteva ședințe cu Lipolaser, (laserul care elimină grăsimea din zonele problem: aripioarele sau colăceii de pe burtă) poți deveni dintr-un XL un L.

13516157_1052792858090617_9140822727418632618_n

Alina Almășan (stânga) și Alexandra Haritini Iutis 

Rezultatele sunt vizibile atât în măsurătorile de circumferință, cât și în gradul de conturare a corpului în zona tratată, dar mai ales în coeficientul de masă grasă corporală, care se diminuează. Lipolaserul poate fi folosit și în zona de contur a feței (gușa), dar și pe zone mai mari.

Sorina Bratu, speaker la eveniment

Muzică pentru urechile oricui s-a luptat cu regimuri nazzi de slăbire și tot ce a obținut a fost vreo anemie înfiorătoare sau un efect minunat yoyo.

La evenimentul organizat de H Clinique, doamnele Constanței s-au minunat aflând de super puterile pe care noile aparate ale clinicii le au, au cunoscut-o pe Alina Almășan (owner Rowe România, lider de piață în domeniul esteticii corporale) și au socializat în jurul unui candy bar generos în calorii.

13501899_1052792948090608_6192545479375717970_n

O porție zdravănă de glucide frumos prezentate aka Candy Barul

Socializare a fost și aici, networking asemenea. Rația de poduri sociale construite, am umblat pe la restul evenimentelor de weekend (Aeromania, Half is free, Spuma Party-ochite evident pe www.umblat.ro) cu mintea deschisă, dornici să prindem idei din zbor.

net

Comentarii