PADINA FEST 2015

Padina Fest, un festival montan nascut din dragoste si grijă  pentru natură , îmbină cu succes aventura, muntele și muzica într-un cadru special: Platoul Padina, munții Bucegi. Timp de 4 zile, între 23 și 26 iulie, de dimineață până târziu în noapte vei escalada munții din zonă și îți vei depăși limitele prin tot soiul de activități care vor duce adrenalina la cote amețitoare. Seara în faţa scenei te vei distra cu trupe care nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Padina Fest și este un eveniment complex, gândit astfel încât să ofere tuturor participanților activități diverse și distracție fără a periclita cadrul natural. Astfel promovarea zonei turistice, ecoturismul la mare altitudine, ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural precum și ridicarea gradului de educare montană în rândul participanților sunt cap de listă în ceea ce privește obiectivele acestui festival.

Esti pregătit pentru aventură? Te așteaptă o mulțime de activități de aventură și alpinism.

Pentru a-ți potoli setea de adrenalină, pe lângă tirolianele clasice, poți încerca mega tiroliana, de două ori mai înalta și mai lungă. Avem echipament pentru toată lumea astfel că și cei mici se pot bucura de distracție.

Cei cu spirit competițional nu pot rata Adventure Park-ul și Padina Challenge, o cursă cu obstacole.

Daca vrei sa explorezi împrejurimile, cel mai mai bine o poți face pe bicicletă. Nu ți-ai cumpărat înca una sau ai lăsat-o acasă? Nicio problema, poți închiria direct de pe platou.

Pentru drumeţii în împrejurimile Platoului Padina, dă click aici, selectezi masivul Bucegi, trasee cu plecare de la Cabana Padina şi gata! Ai afişate toate traseele care pleaca de aici! Click pe fiecare dintre ele şi ai toate informaţiile despre fiecare traseu!

Când munţomanii se întorc de pe trasee şi se înserează, dăm drumul la concerte cu muzică bună într-un mix care nu te va lăsa să te retragi la cort prea curând. În cele cinci seri de festival concertează atât trupe româneşti cât şi internaţionale: Alternosfera, Luna Amară, Robin and the Backstabbers, Firma vor completa unul din cele mai bune line-up-uri rock. ȘUIE PAPARUDE, Firkin, Niște Băieți si camerata Muntenia sunt si ele confirmate in line-up-ul festivalului.

Iată progrmaul pe zile:

cover-fb-program-06

Promovarea munților Bucegi și a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană și ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural rămân priorităţile Padina Fest. Festivalul îşi revizuieşte constant politica eco după care funcţionează. Organizatorii împreună cu SUPERCOM Dâmboviţa te încurajează să respecţi natura şi regulamentul festivalului.

Padina Fest setează direcţia ca model de bună practică pentru festivalurile montane, scopul fiind oferirea de activități de divertisment fără a periclita cadrul natural

 

Preţuri bilete:

Joi 23 Iulie – 15 Ron

Vineri 24 Iulie – 35 RON

Sâmbătă 25 iulie – 35 RON

Duminică 26 Iulie – intrare liberă

Abonament  – 70 RON

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?