Primăvara se numără concertele huge!

Ladie & gents, let’s take a bow.

Concertul acestui an în România, cel care are toate şansele să dea buzna în news feedurile noastre, va avea loc în Piaţa Constituţiei şi va fi susţinut de cea mai prietenoasă artistă cu cont activ pe Facebook (peste 80 de milioane de prieteni – cât 4 Românii la un loc). E fix vorba de aceeaşi artistă care a vândut mai mult de 45 de milioane de albume în toată lumea, câştigând opt premii Grammy. Solista care ne vizitează la vară a rupt traficul pe Vevo şi Youtube, iar piesele sale au fost descărcate de milioane de ori în format digital (de peste 210 milioane de ori, mai precis, dar who is still counting?!?).

Ladies & gents, D & D East Entertainment o aduce pe Rihanna în România.

Concertul va avea loc în Piaţa Constituţiei şi face parte din The Anti World Tour 2016, turneu ce a început în toamna anului trecut în Statele Unite şi care continuă anul acesta. Evenimentul este organizat de către Marcel Avram, East European Production, sub egida D&D East Entertainment.

rihanna poster tour

Dacă numele organizatorilor vi se par cunoscute, înseamnă că ați fost tare atenți la toate materialele vehiculate în aval de eveniment Robbie Williams și mai ales după, și mai mult ca sigur știți și povestea deshidratării pe capete la concertul din România. Ei, nu e caz de panică acum, pentru că la Rihanna lucrurile ar trebui să meargă unse. Apa va fi la liber. Să ajungă pentru toată lumea. N-aș băga mâna în foc însă pentru informația asta, pentru că ea nu apare și oficial în comunicatul de presă, ci la nivel de zvon aflat pe la conferința de presă.

Acum în ceea ce o privește direct pe Rihanna, artista pregătește un show complet pentru fanii români și a și confirmat practic prezența în țara noastră, printr-un post pe pagina oficială de Facebook.

rihanna post

Rihanna va prezenta la București noul său album numit Anti, o producție 2016, iar din repertoriu nu vor lipsi nici mega hiturile Umbrella, Rude Boy, Four Five Seconds și We Found Love. Astfel, publicul va avea parte de un show cu totul deosebit din partea acestei artiste care a cucerit întreaga planetă, iar prezența ei, în premieră în România, va fi un moment de neuitat de către fani.

din comunicatul de presă

Și dacă tot e ziua veștilor bune, marca D&D East Entertainment, atunci musai să îți spun, umblătorule, și despre al doilea eveniment anunțat tot azi, în cadrul aceleași super mega conferințe de presă, organizată in capitală.

După concertul Rihanna, din 14 august 2016, în aceeași locație și pe aceeași scenă, Zutopia Music Festival vă propune o serie de concerte cu artiști care vor susține show-uri în premieră în România. Astfel, pe 15 august, pe lângă mulți alți artisti (care vor fi confirmați pe parcurs), headliner va fi STEVE AOKI, un muzician american cu renume în zona electro-house. Pe 17 august 2016, tot sub egida Zutopia Music Festival, veți avea parte de o altă premieră live, alături de nume importante din industria muzicala internationala – SIA, FALLULAH, SELAH SUE si OH LAND. Headliner-ul celei de a 2-a zi este Kate Isobelle Furler, pe scurt – SIA. Artista australiană este o voce puternică, o cântăreață și compozitoare excentrică și o producătoare influentă. Din concertul susținut de artistă, nu vor lipsi hit-uri precum Chandelier, Elastic Heart, Alive.

din comunicatul de presă

Eu cam aici m-am oprit cu cititul. Pentru că SIA este personal favorit și dacă aș vrea, n-aș mai putea mima imparțialitatea. Reacția mea față de toată treaba asta cu anunțurile în lanț, unul mai ceva ca altul, a cam fost cam așa:

Dacă vrei să afli cum îți cumperi biletele la cele două evenimente, intră pe umblat.ro, aici și aici găsești detalii despre acces, dar și mai multe informații despre line-upul de la Zutopia Music Festival. 

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?