Salut! Numele meu este Umblat.ro…

…și cred că a venit momentul să îți spun mai multe despre mine.

Dacă ai dat primul click pe site știi deja de jocul nostru. Poate ai mai văzut și ce postăm pe blog din când în când sau poate ne-ai dat Like și pe Facebook. Dacă încă te întrebi care e faza cu umblat.ro articolul ăsta vine la fix. Aici vei găsi toate explicațiile de care ai nevoie. Începem cu începutul, adică cu jocul nostru.

teaser-umblat.ro

La primul click, jocul pare un fel de tetris nou, dar nu e chiar asta. E mult mai greu! (Zii sincer: tu ce level ai făcut?) Poate oi fi spus că vrem să îți antrenăm mușchii degețelelor sau să testăm rezistența tastaturii tale! Departe de noi gândurile astea (hey! nici tastaturile noastre nu au avut o viață ușoară:).

În joc tu ai avut ocazia să plimbi niște pini (adică umblătorii noștri) pe harta țării. Ideea e așa: fiecare pin umblător reprezintă de fapt o arie de interes: muzică, sport, film, teatru și tot așa. În fiecare zi, în aproape toate orașele din țară, se întâmplă câte un eveniment mișto. Problema e că nu afli mereu de ele din diverse motive: ori nu sunt promovate suficient de bine, ori siteurile pe care sunt promovate sunt încurcate și greu de navigat. Pe Facebook ar trebui să urmărești o grămadă de pagini ca să nu scapi nimic. Chiar și așa, modul în care Facebookul ordonează informația în feedul tău (publicând doar cele mai comentate posturi și implicit cele mai comentate eventuri) e metodă sigură de fail.

Uneori să cauți un eveniment care să îți placă seamănă cu un treasure hunt: durează o veșnicie și asta pentru că siteurile nu au filtre bune pentru căutari. Și uite că am ajuns în punctul unde ne dăm mari pentru că avem intr-adevăr cu ce.

cautare-umblat.ro

Umblat.ro are unul dintre cele mai tari motoare de căutare. Modul nostru de selecție a evenimentelor e clar si fără echivoc: alegi ce să vezi pe site în funcție de aria geografică de desfășurare sau în funcție de domeniul de interes. Dacă vrei, poți să și combini aceste două criterii.

harta-umblat.ro

Selectia o poți face de la prima vizită pe site și din acel moment umblat.ro îți arată doar ce vrei tu să vezi. Pe bune! Căutarea merge zeiss!

În plus, totul se întâmplă pe cea mai prietenoasă platformă de genul ăsta din România. Noi am vrut să poți naviga ușor pe site. De asta am ales un design simplu și extrem de intuitiv. Am vrut însă să-ți fim și simpatici. Sau am vrut mai ales asta:)) Așa că am inventat umblăt.orii (pinii din jocul nostru). Fiecare umblăt.or are câte o pasiune (ca și tine).

pin-umblat.ro

Unul e fan filme, altul ar mânca teatru pe pâine. Ei apar pe harta țării în funcție de ce evenimente sunt organizate. Adică: dacă într-o anumită zi au loc concerte și lansări de carte, atunci vei vedea umblăt.orii fan filme și carte pe hartă. Simplu, nu?

De umblăt.orii noștri vei mai auzi. O să mai vorbim de ei într-un alt articol. Acum însă vrem să îți spunem și de Nerdy. El e un personaj cheie pe umblat.ro. Turul casei îl faci cu el. O să îți explice în detaliu cum să folosești siteul ca să nu te doară capul. Plus că tot el te anunță când ceva nu merge și îți zice ce să faci ca să ieși din impas.

help-umblat.ro

Nerdy scoate ochelarii în lume de pe prima pagină a siteului. Această primă pagină îți și face cunoștință cu super motorul nostru de căutare. Tot pe prima pagină vei regăsi evenimentele zilei, recomandările noastre. În stânga jos este butonul de Setări generale. De principiu umblat.ro crede că ești mare consumator de evenimente. Așa că la început îți arată tot. Tu deselectezi ce nu te interesează, iar umblat.ro ține minte ce îți place și ce nu. Calendarul evenimentelor este făcut pentru următoarele trei luni. Îl vezi foarte ușor în partea de jos a ecranului și poți naviga către oricare zi din calendar printr-un simplu click.

Sunt multe surprize pe site pe care nu are niciun rost să le desconspirăm acum, că îi luăm pâinea de la gură lui Nerdy. Ideea e că pe umblat.ro vei găsi evenimentele ce au loc în toată țara, le vei putea ordona după bunul plac, vei accesa ușor harta reală a țării (ca să te poți orienta mai ușor). De asemenea, umblat.ro va fi o platformă excelentă pentru organizatorii de evenimente în căutarea spațiului tocmai bun de promovare. Despre cât de ușor vei putea posta anunțul pentru eventul tău și cât de multe opțiuni ai pentru a-l promova eficient mai povestim într-un alt post, pe care îl vei regăsi tot pe blog.

Și dacă am spus de blog, cred că acum e cel mai bun moment să îți spunem ce se va întâmpla si aici. În fiecare săptămână pe blog găsești goodies: povești din culisele organizării unui eveniment, interviuri cu event planners, cronici ale unor locuri mișto, recomandări de tot felul și multe, multe altele.

umblatori-umblat.ro

Concluzia ar fi asta: umblat.ro este un serviciu gratuit, un site unde vei putea căuta ușor evenimente din aria ta de interes. Versiunea (beta) va fi lansată inițial pentru Desktop, după care vor urma aplicațiile pentru Android si IOS.

Acum, noi știm că toamna se numără bobocii așa că am hotărât să ne apucăm oficial de numărat  umblăt.orii adevărați tot acum. Altfel spus, umblat.ro se lansează oficial toamna aceasta. Dacă vrei să afli mai multe despre site sau doar vrei să te dai mare cu scorul obținut la jocul nostru dă-ne un mail sau postează scorul tău pe Facebook, să îl vadă toată lumea!

PS. Umblă vorba că ți se pregătesc și niște premii super cool. Le-am dospit bine și sunt gata de trimis către tine! Citește postul următor ca să afli totul despre premiile noastre sau intră pe pagina noastră oficială de Facebook, unde găsești toate detaliile!

Cu drag,
Echipa Umblat.ro

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?