Spellground-festivalul vibeului pozitiv

Așa cum se întâmplă mai mereu, când e vâjul mai mare și gerul mai tăios, nouă ne fuge gândul la vară. Anul acesta chiar ai de ce număra zilele din calendar, pentru că vara va fi magică. Un nou eveniment a fost anunțat pentru luna august: Spellground Festival.

Organizatorii lui, aceeași care au creat Fish Eye Fest, ne invită la 3 zile de muzică live, distracție ce ne va încărca cu un vibe pozitiv, activități extra, desfășurate în aer liber, pe un tărâm neatins. Se întâmplă în weekendul 12-14 August, în apropierea Cetății Capidava, pe malul Dunării (la o oră jumate distanță de București și la 40 de minute de Constanța.)

Spellground Festival este experiența pe care trebuie să o trăiești o dată pe an, experiența ce te va lăsa fără cuvinte. Un teritoriu neatins urmează să prindă viață special pentru tine și se va transforma în locul unde distracția, relaxarea, fericirea nu au termen de comparație. Te vei îndrăgosti de oameni ca tine, vei descoperi că natura ți-e cel mai bun prieten, vei asculta muzica pe care o iubești și vei descoperi muzica pe care o vei iubi.
Comunicatul de presă al organizatorilor

Festivalul mi-a stârnit interesul de la primele postări pe Facebook, dedicate evenimentului. Teaserele vizuale și fragmentele de text, în care suntem invitați să descoperim un tărâm vrăjit, mi-au captat atenția, iar când au apărut și anunțurile despre primii artiști din line-up am știut că trebuie să însemnez weekendul 12-14 August în agendă, cu un eveniment must see&feel.

Primele 5 trupe internaționale a căror prezență este confirmată la Spellground sunt:

OSCAR AND THE WOLF – pentru prima data la noi, una dintre cele mai cunoscute trupe de origine belgiana, cu un sound soul rythm & futuristic blues, AMBER RUN – va interpreta pentru prima dată în România piesa I Found ce a fost vizualizată pe Youtube de 8 milioane de ori, SOUL CLAP – revin și ei în țara noastră, prezentând un mix de house și tehno și aducând poveștile de la faimosul festival – Coachella, WOLF AND LAMB – ce vor mixa ritmuri dance senzual, PILLOW TALK – ce aduc o infuzie de classic R&B, boogie, disco, underground house și tehno.

Pe cele trei scene (Headliners Stage, Electro Stage si New Comers) ce vor fi amenajate la Spellground Festival, vor urca și trupe românești: ROBIN AND THE BACKSTABBERS, LES ELEPHANTS BIZZARES, BYRON, KARPOV NOT KASPAROV, LOUNGERIE II, THE BRAD PITTS.

După acest line up promițător, am citit despre modul în care organizatorii plănuiesc să impartă spațiul dedicat festivalului și am mai adăugat ceva ce deja îmi place la Spellground. Cele 12 hectare de pe malul Dunării, unde se va desfășura evenimentul, vor fi divizate în mai multe zone:

Zona O2 – locul de intalnire, fără restricții de acces. Va fi dotată cu Recepție, Supermarket, Punct Medical, ATM, Puncte de securitate, Vestiare gratuite, Puncte de alimentare pentru electronice, Zona de chill & lounge
Zona Terra, Venta și Aqua – ce oferă acces și soluții de campare de la sac de dormit până la spații complet utilate.

Dacă și pe tine te-a convins Spellground, află că poți de acum să îți cumperi bilet. Și ar fi bine să o și faci de pe acum, pentru că primele două mii de abonamente „early bird”(cu preț special) costă 200 de lei + taxe. Biletele la Spellground Festival sunt vândute prin rețeaua de distribuție Eventim (aceeași rețea care vinde bilete și pentru Untold, pe care acum, comparativ, le poți lua la prețul de 300 de lei+taxe).

Fii cu ochii pe umblat.ro și vei afla totul despre noul festival al verii.

So, Spellground, did it put a spell on you, too?:)

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?