Summer Well 06, bigger & better!

Summer Well e unul dintre festivalurile care de șase ani de zile încoace ne face vara mai frumoasă. Este unul dintre evenimentele drog: ai fost odată, ai încercat și testat atmosfera de acolo? You ARE hooked! 

sw

A șasea ediție Summer Well, are loc și ea, ca precedentele, în al doilea weekend din august: 13 – 14 August. Line-upul este ca o pavlova muzicală:

The Chemical Brothers, Hurts, Years & Years, The Neighbourhood, Crystal Fighters, Milky Chance, BØRNS, Blossoms, Sundara Karma si HÆLOS. Toți vor concerta în mirificul Știrbey.

  • DESPRE LOC

Summer Well se ține pe Domeniul Ştirbey, un loc tare verde, aflat la Buftea, la 15 km de Bucureşti. Domeniul este unul dintre cele mai frumoase locuri din jurul Bucureştiului; un parc amenajat pe mai mult de 25 de hectare de către familiile boiereşti care l-au locuit de-a lungul ultimelor două secole – Ştirbei şi Bibescu – modernizat ulterior şi dotat în anii recenţi de proprietarii săi, Bucharest Arena.

Zona principală a festivalului va fi Peluza Centrală, acolo unde va fi amplasată scena principală a festivalului. În jurul lacului interior vor exista terase şi zone de relaxare, plus zona de surf.

Domeniul Știrbey, unul dintre locurile verzi ale capitalei

Zona „food court” va fi anul acesta bigger&better (la fel şi oferta culinară a festivalului). Printre suprizele gastronomice, un croissant special creat pentru eveniment, de Pain Plaisir, un produs ce se recomandă „răcoritor și sățios, ce ascunde în interiorul aluatului pufos un puree delicios de zmeură, iar la exterior, culoarea crustei este dată de pudra de sfeclă roșie.”

Noi în 2015, lăudam mulțimea de activități indoor şi outdoor, dezvoltate în jurul scenelor. Guess what? Și anul acesta, experiența de festival va fi completă.

Partenerii festivalului pregătesc programe care să umple ziua de festival şi care să adauge un plus de distracţie pentru cei care îşi doresc ceva mai mult decât muzică live. Dan Crețu va expune în holul clădirii Regina Maria, expoziția sa denumită Interventions. Apoi vei avea ocazia să încerci orele de yoga, alături de instructorii World Class, să te pozezi lângă MIRACOCO, o structură imensă și tare colorată, să încerci delicioasele mâncăruri pregătite pentru acest festival.

  • DESPRE CUM AJUNGI ACOLO

Linia de transport Summer Well va pleca în fiecare zi de festival din staţia Muzeul Ţăranului Român (în apropiere de Piața Victoriei), începând cu ora 14:30 şi va funcţiona până în jurul orei 04:00. Plecarea din Buftea se va face din staţia amenajată lângă Domeniul Ştirbey. Durata unei călătorii este de aproximativ 30 minute.

  • COOL TECH THINGS

Aplicația Summer Well este ghidul tău complet pentru festival. Poți inclusiv să îți cumperi bilete direct în aplicație, ai acces exclusiv la I’m with the BAND ® și găsești programul pe ore al trupelor. Mai mult, doar în aplicație (înainte de festival) vei găsi harta festivalului și lista tuturor activităților.

Dacă mai ai nevoie de motive ca să vii la festivalul ca o vacanță, uite și filmul ediției de anul trecut!

 

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?