Târgurile pentru nunți: DA ori BA?

Viitoarele mirese jubilează, viitorii miri trag aer adânc în piept și rostesc o primă rugăciune! Luna Ianuarie marchează debutul târgurilor de nunți.

Primul eveniment dedicat celor care își vor nenoroci uni viețile, se desfășoară weekendul acesta, în capitală. Expomariage e promovat intens, ca portița de acces către Premium Brands, garanția unor evenimente exclusive. Lista expozanților ce se strâng începând cu 15 Ianuarie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel susține sloganul, nu zic nu!

Pe siteul târgului sunt enumerați peste 100 de participanți, printre ei mulți designeri de rochii de mireasă –mirii iar se îmbracă de la doi croitori, doi da’ buni! Nu lipsesc decoratorii, fotografii, videographerii, make up artiștii.

JW

JW Marriott. Aici are loc primul târg din 2016, dedicat nunților.

Totul sună cum nu se poate mai bine până la ideea de Premium Brands însă, ceea ce, pentru mine, se traduce în prețuri piperate. Deci, plătim 30 de lei (la târgul de weekendul acesta atât costă biletul de intrare, deși la toate celelalte târguri accesul e gratuit) ca să vedem care sunt cele mai scumpe lucruri pe care le poți cumpăra pentru nunta ta. Asta ca să spunem lucrurilor pe nume din start și să nu creăm așteptări nerealiste.

adela popescu

Otilia Brăiloiu (care a semnat și rochia actriței Adela Popescu-foto) este pe lista expozanților de la JW Marriott

Lista cu invitații de la Expomariage e amețitor de lungă (și plină de branduri scumpe, de altfel), locul ales pentru organizarea târgului este elegant și somptuos, dar asta nu schimbă cu nimic hărmălaia care va predomina cu siguranță în jurul standurilor unde miresele pot proba rochițe.

Organizatorii Expomariage încearcă să rezolve oarecum problema, oferindu-le viitoarelor mirese acces la showuri de modă, unde au șanse mari să vadă detaliile rochiilor, dar și modul în care ținuta poate fi potrivită cu make upul și coafura.

Expomariage 2016 va gazdui ediția pilot a Bucharest Bridal Fashion Show, locul în care vor fi prezentate colecțiile de rochii de mireasă semnate de nume marcante din domeniu. Conceput ca o sursă de inspirație pentru viitoarele mirese, Bucharest Bridal Fashion Show își propune să aducă și în România atmosfera rafinată a evenimentelor de acest tip organizate în Barcelona, Londra și New York.

Comunicatul de presă al organizatorilor

bridal show

Colecțiile prezentate pe podiumul primei ediții a acestui eveniment sunt semnate: Agnes Toma, Marie Ollie, Natalia Vasiliev, Bien Savvy, Eli Laslean, Otilia Brailoiu, Athena Philip si Nicole Enea, iar directorul artistic al evenimentului este Alin Gălățescu.

Săptămâna viitoare ne întâlnim la JW Marriott cu cel mai mare regal de Wedding din 2016: 8 show-uri cu colecțiile unora dintre cele mai interesante branduri de mirese de la noi. Daca nu ești acolo…e bine să te gândești dacă ai făcut TOT ce trebuia pentru Nunta ta ?!

Asta scrie Gălățescu pe Facebook, exagerând însă peste măsură. Nu e ca și cum designerii ăștia închid prăvăliile și pleacă din țară, odată terminat târgul (deci o să îi poți găsi bine-mersi și după aceea, doar că va trebui să alergi tu după ei, acum aleargă ei după tine, iar asta poate fi în favoarea ta!)

Cum nu sunt la primul târg de nunți (am deschis vreo trei în Constanța, am filmat pentru vreo cinci și chiar am participat la expunerea de produse în cadrul târgurilor) pot să îți spun că evenimentele de genul ăsta sunt:

minunate dacă tot ce cauți este rochia de mireasă/costumul de mire

sunt singurul loc unde poți găsi cu adevărat inspirație pentru decorul sălii și unde vei vedea lucruri wow, incredibil de frumoase și originale, dar mai cu seamă reale – știi că le poți avea și tu la evenimentul tău

sunt apă de ploaie dacă ce cauți tu este restaurantul (oricum va trebui să mai faci cel puțin o vizită apoi localului ca să alegi meniul și să discuți despre băuturi); nici serviciile foto-video de calitate nu pot fi alese ușor la târg (aici poți doar să vezi cine a mai apărut pe piață și eventual să programezi o altă întâlnire, la studio)

sunt ok dacă faci nuntă de azi într-o lună (am făcut experimentul ăsta și da, poți să găsești tot ce îți trebuie la târg, dar nu și dacă ai cine știe ce pretenții)

sunt și mai bune dacă vrei să admiri, să compari și să te hotărăști acasă

sunt groznice pentru viitorii miri, obositoare și frustrante pentru viitoarele mirese, indiferent de cât de elegant e locul ales pentru desfășurarea lor sau de câți expozanți sunt

Deci, înarmează-te cu răbdare și așteaptă-te să vezi prețuri cu multe zerouri la Expomariage, dar pentru lucruri de calitate, semnate de oameni cu experiență în domeniu.

Romexpo

Pregătește-te pentru munții de pliante pe care îi vei primi și nu fi descumpănit(ă) dacă n-ai găsit ce căutai aici! În Februarie (26-28 Februarie) ne pregătim de Târgul organizat de Ghidul Miresei! Alt bal, altă distracție! Aici sloganul e altul și apa se bate nu pe numele expozanților, ci pe numărul lor!

Un record de 3o de mii de vizitatori la o suprafață de expunere de aproape 15 mii de metri pătrați, cu peste 300 de firme din domeniu, o listă impresionantă de vedete prezente la târg în calitate de expozanți sau invitați, oferte speciale și reduceri dedicate evenimentului, acestea sunt, statistic vorbind, performanțele care recomandă marca Ghidul Miresei pe piața organizatorilor de târguri de nunți.

via Ghidul Miresei

Lista completă a târgurilor pentru nunți o găsești pe umblat.ro, ceaiuri, exerciții de respirație, poate niște yoga pentru o stare ZEN, intră în lista de recomandări obligatorii pentru o conduită sănătoasă pre și post târg! Spor la umblat și la organizat, umblătorule!

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?