Tipurile de persoane care merg la un festival

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Mergi cu grupul tău de prieteni la un eveniment de orice tip, fie el concert, piesă de teatru sau petrecere. Cu siguranță, prin minte v-au trecut următoarele vorbe: ”ăsta-i hipster” sau ”uită-te la ăsta, e un geek”. Dar, totuși, ce oameni merg la concerte, de exemplu?
La un concert, nelipsiți vor fi următorii:

1. Vorbărețul – într-un grup, mereu va fi cineva care va vorbi exagerat de mult înainte de concert, în timpul concertului sau după concert. Subiectele sunt de orice tip – cât de rău îți face maioneza în combinație cu pepene galben din Egipt sau cât de scumpă e apa plata la nu știu ce magazin din mijlocul munților. Orice ar fi, această persoană va vedea concertul ca pe o ședință prelungită de discuție cu psihologul.

vorbaretul

 

2. Iubitorul de moshpit – cei care ați ajuns la multe concerte rock știți ce este ăla un moshpit sau un pogo. Însă, anumite persoane sunt mult prea entuziasmate de acest ”sport”, iar cu primele bătăi de tobe auzite (chit că este doar soundcheck), acest om va scoate fiara din el și se va apuca să se miște agresiv printre mulțimea de viitori petrecăreți.

moshpit

3. Zidul giganților – atunci când e trupa ta preferată pe scenă, cu solistul mult adorat și cu piesa ta de suflet, dar chiar atunci, în fața ta, se vor așeza 3-4 persoane de 2 m, iar la un metru jumătate te vei simți izolat/ă. Da, la orice eveniment există persoane înalte care se pun printr-o alinieră planetară, după legile lui Murphy, fix în fața celui mai scund participant la eveniment.

zidul-gigantilor

4. Urlătorul – este acel petrecăreț care se face ușor remarcat. Vorbește tare, vorbește mult și transmite zero informație. În timpul concertului, va scoate răcnete indescifrabile, chiar animalice, iar mulțimea îl va susține prin aceleași modalități de exprimare. Probabil, a fost lider de galerie într-o viață anterioară, dar el este tipul de persoană care pare să se distreze cel mai mult în timpul concertului.

urlator

5. Cameramanul – da. Îl știți. Este tot timpul lângă scenă, cu un telefon sau cu un aparat foto compact și filmează absolut tot spectacolul, nemișcat, cu un zâmbet pe buze și cu gândul la numărul de vizualizări de pe youtube. Se va uita urât la tine dacă îndrăznești să te bagi în fața lui, să dansezi lângă el sau să îl atingi. Foarte rar consumă alcool.

cameraman

6. Porumbeii – la toate concertele va exista câte un cuplu. Și tu ai mers la un concert cu persoana dragă, că e așa romantic. Dar, să sperăm că nu vă încadrați în acea categorie de cupluri care fac schimb de fluide și învață anatomia umană în timpul concertelor. Iubirea lor este mare, dar să sperăm că iubirea lor rezistă mai mult decât un eveniment. Love is in the air…pam pam pam.

porumbei

7. Dansatorul profesionist – noi îi spunem profesionist că așa se consideră el, dar în realitate, lucrurile nu stau chiar așa. Este acel tip de persoană care își mișcă trupul firav în direcții diferite, cu o viteză egală cu forța gravitațională, și care ajunge să se miște epileptic prin mulțimea speriată. Să sperăm că nu face la fel și în club…

dansator

Tu unde te încadrezi?

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?