Umblat.ro: 30 de mii de evenimente! Și asta nu-i tot!

Salutare umblătorule! E moment de anunțuri importante. Aș avea nevoie de niște confetti pentru treaba asta, poate niște baloane, dar 2016 m-a prins aiurea la capitolul props. Asta-i cam tot ce pot face acum:

Fără să lungim vorba prea mult, dă-mi voie să-ți spun că siteul umblat.ro tocmai a atins un nou record. Dacă prin vene îți curg deja statusurile prietenilor, dat fiind că pierzi toată vremea pe Facebook, atunci n-aveai cum să ratezi anunțul nostru despre cele 30 de mii de evenimente, pe care le găsești acum pe platforma umblat.ro. De fapt 30.784 and counting, pentru că numărul se schimbă mereu, echipa noastră înregistrând evenimente noi în fiecare zi.

De acum poți vedea și tu numărul total al lucrurilor mișto ce se întâmplă prin toată țara și câte locuri sunt înregistrate pe umblat.ro și asta la fiecare vizită pe care o faci pe site.

12746521_1053556338001276_392834018_n

Bara de sus (stânga) îți arată câte evenimente sunt înregistrate pe Umblat.ro

Și uite cum dintr-una sărim în alta și ajung să îți vorbesc despre updateul pe care platforma tocmai l-a primit. Rezultatul: pe cât de simpatic era siteul nostru înainte, acum este irezistibil. Cred că în mare, responsabilă pentru treaba asta, este și secțiunea specială, dedicată concursurilor.

concursuri

Așa arată noua secțiune (ce vezi este o simulare, nu dăm-încă:)) passuri la Comic Con)

De ceva vreme, am făcut joc de glezne, încălzindu-ne pe bancă sau altfel spus, aglomerându-ne pagina de Facebook cu o grămadă de concursuri. Tocmai am încheiat săptămâna premiind cinci umblători, cu bilete la teatru, invitații la șușoteli și cine romantice, abonamente la cursuri de dans și free entry la concerte. Dacă mai adaugăm și extragerile de la începutul săptămânii, strângem o gașcă frumoasă de 7 umblători care umblă gratuit pe la evenimente de Sfântul Valentin, doar pentru că au dat un Like și-un Share.

cover

Reminder pentru ce premii am dat săptămâna aceasta

Ce se schimbă după update? Acum va fi mult mai ușor să ții evidența premiilor pe care le dăm, vizitând direct siteul. Toate concursurile se mută de săptămâna viitoare, de pe Facebook, pe site.

Secțiunea nou creată pe umblat.ro se numește Concursuri și premii și aici vei putea vedea concursurile pe care le pregătim și bineînțeles, pe cele care sunt în plină desfășurare. Cu gândul la cei care vor să se zgârie pe ochi, admirând ce premii au ratat, am făcut secțiunea dedicată concursurilor încheiate. I kid, I kid. Partea asta ne ajută să ținem o evidență a ceea ce a fost, servind drept arhiva nicicum secretă, ci foarte publică, a Umblat.ro.

concurs

Simulare pentru noua secțiune a siteului

Săptămâna viitoare lucrurile încep să se miște și în partea nouă a siteului pentru că de luni, 15 februarie, înscrierile pentru concurs se vor face direct pe www.umblat.ro (pentru asta trebuie să ai cont pe Umblat.ro sau te conectezi cu un cont de Facebook). Participarea la concurs va însemna un click și un share, nimic fancy, nu te punem să rezolvi peste noapte integrale și nici să te dai de trei ori peste cap…cine știe cât de grumpy devii apoi.

vreme

Cum va fi vremea? De acum info despre prognoză primești în pagina eventului

Acum, updateul platformei Umblat.ro a adus și modificări mai subtile, dar salvatoare (de freze, ținute, dispoziții…lista asta poate fi extinsă la plus infinit) În paginile dedicate evenimentelor, deasupra datei, vei observa că a apărut o umbreluță. Un click pe ea îți dezvăluie prognoza meteo, ca să știi dinainte dacă în ziua evenimentului care te interesează trebuie să te cari cu tot dulapul de haine după tine sau poți să pleci lejereanu din casă.

Noi sunt și paginile Promovăm și Presă. Prima este dedicată partenerilor noștri. Aici vei putea urmări lista organizatorilor cu care Umblat.ro colaborează, dar și evenimentele pe care le promovăm pe site, pe Facebook sau Twitter, dar și pe blog. Și că tot veni vorba de blog, aici ne strângem din ce în ce mai mulți, lucru care îmi face inima să crească ca un cozonac bine dospit.

presa_promovam

Pagina botezată Presă conține povestea umblat.ro și date referitoare la traficul platformei (da, da este locul unde ne dăm mari, dar și spațiul unde logoul umblă liber și nestingherit, în căutare de evenimente de care să se lipească). Nu suntem logo nazis, daaaar când vrei să folosești Umblat.ro pentru promovarea unui eveniment, profi e să ne trimiți înainte un mail la pr@umblat.ro unde să ne explici ce și cum. După ce ai acordul nostru scris, poți folosi logoul relaxat.

level-up

Cam astea-s noutățile! Dacă vrei să îi bați pe umăr sau să le strângi mâna virtual colegilor noștri care au lucrat la updateuri o poți face cu un mesaj pe contact@umblat.ro. Tot acolo poți să ne trimiți și of-urile tale, idei, impresii sau comentarii.

Acum lasă vorba să umble! Umblat.ro e ghidul complet și gratuit, locul unde cauți ușor și găsești rapid evenimentele care te interesează!

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?