Umblători pentru umblăt.ori

Vorba umblă așa: umblat.orii  adevărați au nevoie de gear adecvat. Nu poți să bați țara asta în lung și-n lat, dacă picioarele umblătoare îți sunt goale. Nici cu tenișii chinezești nu mai poți umbla prin târg, că deh!, evenimentele la care îți arăți fața au și ele o etichetă. Nu vrei să te știe tot Facebooku’ acum ca ăla de se încalță ca pe vremea lui bunica. Om vorbi altădată și de haine, că și acolo sunt nasoale, da’ o luăm încet și simplu cu ce pui în picioare.

Pentru că ne ești simpatic, am făcut o selecție cu cele mai cool încălțări cu care poți tropăi mândru pe la toate evenimentele.

1-mi-adidas

Dacă ai vreo 100 de dolari aruncați prin casă și nu știi ce să faci cu ei, intră pe http://www.adidas.com/us/star_wars. Fan al seriei Star Wars? Cu atât mai bine. Pe pagină stau cuminți aliniați Mi Adidas (colecția Star Wars). Nu te încrunta că faci riduri și oricum îți explicam. Mi Adidas a fost lansat pentru snobii  umblăt.ori care gândesc cam așa: oricât de Adidas ar fi adidașii mei, tot nu-i de ajuns. Pe siteul Mi Adidas introduci dimensiunile piciorului tău și te apuci de creație. Serviciul a fost lansat de ceva vreme, dar partea cu Star Wars e nouă. Eu m-am distrat cu o pereche de Superstar și experiența a fost pozitivă. Fâțâi Adidasul pe toate părțile, poți să aplici tot felul de accesorii Star Wars și vezi rezultatul imediat. Pentru fanii seriei …this is the best thing eve’…în materie de încălțări! Forța creației fie cu voi și cartea de credit aproape!

2-verttino

Pe la 100 de euro se aruncă și următoarea pereche de mergători, dar de data asta e vorba de niscaiva glitter, niște catifea și mult animal print. Verttino a apărut în vocabularul nostru prin martie, dar pe atunci nu erau așa de cool. Și-au dat examenul de coolness după ce soliștii noștri au început să ni-i tot vânture pe Facebook. Nicole Cherry a fost printre primii. I s-a alăturat apoi și Andreea Bănică. Verttino nu’s deloc ieftini, dar nici urâți nu’s! Nu râde nimeni de tine la party, dacă apari cu ei. Au contraire. Sunt magneți de strâns priviri ciudoase. Arată bine rău… ce să o mai dăm de gard! De cumpărat, e destul de ușor…dacă ai cașcavalul: 450 de lei costă o pereche. Îi găsești pe cultstore.ro.

3-converse-chuck-taylor-all-star-II

Converse Chuck Taylor All Star II. Sfântul Graal ar putea fi azi și o pereche de Converse? Nu aruncați cu gumari în mine. It’s an honest mistake! La câtă vâlvă s-a făcut în jurul faceliftului adus Conversilor, ai zice că viitorul omenirii atârnă fix de perechea asta clasică de teniși. Converse Chuck Taylor All Star II au branțuri moi, ceea ce înseamnă că vei putea umbla bătături free. Face liftul e făcut de Nike, cu care Converse a pus cap la cap un nou design dupa 98 de ani în care nu a schimbat nimic la modelul Chuck Taylor All Star. Culmea e că diferența nici nu se vede dar… se simte. Exteriorul este același, însă căptușala interioară a tenișilor tocmai a devenit muuult mai confortabilă. Nu garantez că picioarele tale vor mirosi a zambile când le scoți acum din teniși…dar pericolul biologic a fost parțial eliminat.

4-nike-what-the

Șiii când nu face redesign pentru Converse, Nike kills it cu KD7 “What the”. Numele, forma, culorile…totul e de vis la această pereche de Nike. What the hell o să zici tu cand citești prețul, dar io tot ți-l spun: 200 de dolari. O căutare rapidă pe www.store.nike.com/us categoria KD7 și-o să respiri iar normal. Aici găsesti frații mai mari ai lui “KD 7 What the”, adică modelele ceva mai vechi. Citește ieftini în loc de vechi. Așa-i că acum sună mai bine?

5-vans-murakami

In 2015 Pământul trebuie să se fi învârtit cel puțin de două ori mai repede și dacă stau puțin să mă gândesc posibil să fi făcut și un ușor salt înainte. De vină nu putea fi decât colaborarea dintre Vans și artistul japonez Takashi Murakami. Premium label și limited edition sunt două sintagme care combinate dau întotdeauna un copil frumos, cu părul bălai, botezat SOLD OUT. Așa-i și în povestea frumoasă de dragoste dintre Vans și Takashi Murakami. Din colaborarea lor s-au nascut niște mergători colorați mai ceva ca un curcubeu, cu imagini și forme preluate din anime și cultura japoneză, și pe ici, colo cu simboluri din cultura pop. De admirat, îi poți admira aici http://www.vans.com/murakami De cumpărat, mai greu.

6-yazee-adidas

Dacă mai ai niscaiva timp de pierdut și niște chef de oftică, aruncă un ochi și la Yeezy Adidas. Sold out și ei, dar merită să vezi cu ce viseaza Kanye West să încalțe omenirea.

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?