Violetta vine la București

Probabil dacă aveți copii, ați auzit de Violetta. Este o mare vedetă de la Disney, cunoscută ca actriță și cântăreață. Concertul era programat inițial pe Arena Națională, dar a fost mutat în Piața Constituției, pe 2 septembrie 2015.
Motivul schimbării locului de desfăşurare are la bază raţiuni logistice. Timpul avut la dispoziţie pentru eliberarea arenei şi pregătirea gazonului pentru meciul României din 7 septembrie 2015 fiind prea scurt şi astfel putând afecta desfăşurarea în condiţii optime atât a turneului, cât şi a meciului.
Violetta Live va avea ca protagoniști vedetele din distribuția originală a serialului, printre care Martina Stoessel, care interpretează rolul Violettei. Alături de Martina, pe scenă vor fi Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimento (Broduey) și Alba Rico Navarro (Naty). Artiștii vor interpreta cele mai îndrăgite melodii din sezoanele 1 și 2, precum și En Gira din sezonul 3 al serialului Violetta. Noul concert va include, de asemenea, o trupă de nouă dansatori foarte energici, o formație de cinci muzicieni, decoruri și lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante și costume uimitoare.
Primul concert Violetta a fost pus în scenă la Teatro Gran Rex, în Buenos Aires, în martie 2013. Denumit Violetta en Vivo,concertul a avut 77 de reprezentații și a fost vizionat de peste 250.000 de persoane din Buenos Aires. Acesta a fost urmat de primul turneu Violetta in Concert, care a debutat în Asunción, Paraguay, în septembrie 2013, după care s-a mutat în Europa unde au fost susținute 62 de spectacole în 15 orase din Spania, Italia și Franța. În total, turneul a vândut aproape un milion de bilete pentru peste 200 de concerte, în 12 țări. Turneul a fost urmat de lansarea filmului special care a inclus un spectacol live în întregime și le-a oferit fanilor șansa de a vedea ce se întamplă în culisele unui turneu de concerte live. Noul concert Violetta Live va ajunge în România, în București, în septembrie 2015.

Violetta in concert
Serialul Violetta s-a bucurat rapid de succes în toate piețele unde a fost lansat. Considerat prima „telenovela” pentru copii, serialul a atras telespectatorii cu povestea Violettei, o tânără talentată care revine în orașul natal, Buenos Aires, după ce a trăit câțiva ani în Europa, și reușește să facă față provocărilor și schimbărilor dramatice din viața de adolescentă, pe acorduri muzicale și în ritm de dans. Dublat în 15 limbi, Violetta a fost urmărit de peste 45 de milioane de persoane în perioada octombrie-decembrie 2014. Violetta s-a clasat pe locul #1, notorietate spontană, între personajele preferate ale fetelor cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani, în sudul Belgiei, Franța, Italia, Polonia și Spania.

Structura iniţială a categoriilor de bilete se păstrează, iar toate biletele achiziţionate până în prezent rămân valabile. Fiecărui loc din Arena Naţională îi va corespunde un loc în Piaţa Constituţiei, scaunele fiind dispuse într-un aranajament de semicerc, astfel încât cei care au achiziţionat locuri în tribună vor primi în noul amplasament locuri mult mai aproape de scenă.
Biletele pentru spectacolul Violetta Live, ce va avea loc pe 2 septembrie 2015 în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pot fi achiziţionate în continuare la preţuri începând de la 135 de lei, din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro.

Comentarii

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?